СПЕЧЕЛИ ПОКАНА ЗА EXIT ADVENTURE BULGARIA

Парти петък на две локации - Маймунарника и Blender

0 коментара Сподели:

Този петък загряваме за най-добрия фестивал на Балканите – EXIT, с една вечер, в която четирима от хедлайнерите и осем горещи български групи и диджеи ще ти покажат за какво става дума като звук, усещане и емоция на фестивала.

Стартът се дава в „Маймунарника“ в Борисовата градина в 15.00 часа, където ще се занижат Selector Lazy Face, Мерудия, Kottarashky & The Rain Dogs, Оратница (които ще бъдат и родните представители в Сърбия), както и сръбските хардкор-реге-пънкари Eyesburn. „Маймунарикa” ще бъде още зона за един от настоящите хедлайнери в програмата X-Bass. Големият хедлайнер, който ще закрие програмата на първата част на Exit Adventure Bulgaria, е Kiril Djaikovski feat.TK Wonder – лудото шоу в пълен македонско-американски състав на бандата на световноизвестния композитор и продуцент.

За втората част се пренасяме в Blender, където в 22.30 програмата ще открие новият проект на световния бийтбокс шампион SkilleR и вокалният екстремист Pavel Clave – Vox Box. Следват Tri-O-Five, Miss Lidiya и DJ Smurf от Metropolis с Roboloco проекта, а гвоздеят е James Zabiela.

Със сигурност всичко това ти звучи като пълна програма, а ние ти предлагаме да се включиш в партито, което е само с покани, като раздаваме 7 двойни паса за EXIT Adventure Bulgaria. Единственото, което трябва да направиш, е да оставиш в коментар хедлайнера от тазгодишния фестивал в Сърбия и Черна гора, който е личният ти фаворит. На 12 юни, точно в 17:00 часа теглим късметлиите на случаен принцип. Успех!
 

Тагове: Exit Adventure Bulgaria
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *