BACKSTAGE ИСТОРИИ С МИРО

Човекът, който посреща и изпраща всички чуждестранни гости на Yalta и е техен гид и домакин на наша територия

0 коментара Сподели:

Сигурно си го виждал зад пулта в Yalta точно преди да се качи голямата звезда на вечерта. Той е човекът, който посреща и изпраща всички чуждестранни гости на клуба и е техен гид и домакин на наша територия. Той е човекът, който най-добре познава артистите извън пулта, знае техните навици, смешни истории, та дори и тайни… 

Идваш от вечеря с Sharam, за какво си говорихте?
Естествено гледахме мача между Холандия и Испания и се смяхме много на един tweet, в който един от собствениците на клуб в Ибиса на шега написа, че канселира датите на всички холандски диджеи това лято. Всичко това в компанията на едно прекрасно българско мерло, което аз му препоръчах, а той поиска да си вземе за вкъщи.

Kакво друго споделят звездите?
Всичко, защото аз в случая съм им най-близкият човек. Особено за тези, които идват по-често, ми казват, че ме чувстват като роднина, на когото се радват, когато се видим на летището, и им е мъчно, като си тръгват. С Sharam се познавам от близо 8 години и сега например сподели и за един неприятен случай с негов колега, за който му дадох съвет.

При последното идванe на Tiesto го посрещнахме с два еднакви джипа, той се качи в този, в който не бях аз, и първото нещо, което попитал, било къде е Миро…след което се преместих при него.

Какво им харесва в България?
За щастие в София има достатъчно добри ресторанти, от които те са очаровани. Много харесват националната ни кухня и вината ни. Често освен с кейсовете с музика си тръгват и с по някой и друг кашон от нашето вино. За жените и публиката ни също се изказват много ласкаво.

Какво казват за Yalta, Cacao… за сцената у нас?
Тяхното мнение е толкова положително, че в годишните награди на DJ MAG неизменно ни поставят в топ 20 на световния клубен елит. Mark Knight направи парче – Yalta, в едно интервю Fedde Le Grand каза, че последното му парти в Yalta е било най-доброто за цялата му година. Sunnery James и Ryan Marciano споделиха, че след ремонта на акустичната ни система това е най-добрият звук, на който са пускали някъде по света. Фийлингът на Cacao е страхотен и партитата там винаги се получават, затова всички искат да идват отново и отново.

Интересуват ли се от културата ни, историята? Виждали сме как развяват знамето ни от сцената?
Аз лично съм силен в историята и винаги когато усетя интерес у някого, му разказвам за нашата история и когато дойдат следващия път, продължаваме разговора по негова инициатива. Страхотно впечатление ми направи Hito, която знаеше много за нас, за розовите ни долини искаше да я заведа в „Александър Невски“. Беше научила изрази на български, с които ни поздравяваше. Много изящна и отдадена жена, аз й казах, че ако се оженя отново, ще е за японка. Това със знамето до някаква степен е пиарско, но пък всички са много позитивни към нас и към страната ни.

От колко време си в този филм?
Повече от 10 години съм хост на едни от най-големите звезди, идвали у нас. Още от времето на Jimmy Somerville, Boy George, Right Side Fred… докосвал съм се до величия като Мадона. Още през 90-те започнах да правя първите студентски партита в „Екскалибур“ – бившия Spartacus, след което се преместих в Yalta.

Разкажи ни някоя история снякой от диджеите, които са пускали на летните издания на Solar, за да подгреем лятото…
След партито на MK&MTV изпуснахме полета от Бургас и трябваше да пътуваме до София. След неспане цяла нощ аз получих блекаут и спрях отстрани на пътя, те извадиха лаптопите си и ми направиха 4-часов privаtе set, за да не заспя. 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *