СПЕЧЕЛИ БИЛЕТ ЗА TOUCH AND GO В СОФИЯ

Даваме две двойни покани за концерта на Touch and Go този петък на панорамна тераса в София

0 коментара Сподели:

Британците Touch and Go ще пристигнат в България за два концерта, като част от поредицата Summer Session Concerts на Event Zone. На 25 юли, петък Ванеса Ланкастър и Джеймс Линч ще зарадват феновете си в София, а на 26 юли, събота, ще изнесат концерт на плажа в Свети Влас, където ще бъдат подгрявани от Rnblicious – Mey & Alex. Началният час на събитията е 21:00ч.
В столицата Touch and Go ще изнесат концерта си на панорамната тераса на заведението „ІІІ етаж", а на морето англичаните ще акостират на плажа на „Casa Real“, Свети Влас. Страстта към популярната музика и специфично звучене кара Touch and Go да създадат „повече джаз – по-малко текст“ концепция. Със сигурност познаваш парчетата Tango In Harlem и Would You Go To Bed With Me.

Тази седмица раздаваме две двойни покани за шоуто на Touch and Go в София на 25 юли, петък в 21.00 часа в бар III етаж (съвсем близо до метростанция „Хан Кубрат“). Локацията има страхотна панорамна тераса с гледка към Витоша и нощна София. Единственото, което се иска от теб, е да оставиш като коментар на тази статия любимото си парче на Touch and Go.

Двамата късметлии, които ще спечелят билет за себе си и другарче, теглим на 24 юли (четвъртък) в 16:00 часа на случаен принцип.

Концертите на Touch and Go са част от поредицата на Event Zone – Summer Session Concerts, заедно с Mo’Horizons, Submotion Orchestra, Alice Francis, Белослава, Преслава Пейчева, Теодосий Спасов, Виктор Чучков и много други.

Тагове: покани Touch and Go
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *