СПЕЧЕЛИ ПОКАНА ЗА SEA GARDEN FESTIVAL

Даваме две двойни покани за фестивала, който ще се случи за пръв път на 9 август в Морската градина в Бургас

0 коментара Сподели:

Датата е 9 август, време, в което нямаш никаква работа в София или на друго място, където морският пейзаж отсъства. Тази година това е и денят (разбирай и нощта) на първото издание на Sea Garden Festival. Зад него стоят приятелите ни от Reel Feel, чието име вече се превърна в гарант за традиционно добро парти, както и момчетата от Barbossa (приятен бургаски бар).

Мястото е летният театър в Морската градина в Бургас. Ако питате бургазлии, Морската градина е задължителното място в града, където освен да похапнете в традиционните за Черноморието капанчета, може да се порадвате на нещо по-интересно, а именно музика.

Артистите, които са замесени в първото издание са музикантите Parmakov & Karamfilov, Revue, Ruth, Bicheto (неотдавна направихме ексепиремен и наш агент, една бивша блондинка, нахлу на висок ток в света на Бичето и го научи да си прави селфи), реге, дъб и афробийт симпатягите Rebelites и личният ни фаворит DJ Vadim & Yarah Bravo с лайв пърформънси. Диджей сцената е за Pheel & Funktool, Ramsey Hercules, Peter Skoog, Sirius & Methodikal, Valentine, Ivo Graves и Ihou.

Друг акцент е морското издание на Фестивал на цветовете, който се случи за пръв път у нас на Академик преди малко повече от месец. Голямото цапане ще е с “музикалния съпровод” на Stoyan, Emil Prize & Bruhu и DJ Vida.

Ако след прочетеното дотук Sea Garden Festival ти се струва като добро място да акустираш на 9 август, ние ти даваме възможност да се сдобиеш с покана. Единственото, което трябва да направиш е да ни споделиш линк към парче на любим артист, част от програмата на фестивала (като коментар към тази статия). Две двойни (за теб и другарче) покани теглим на 7 август точно в 17:00 часа.

Тагове: Sea Garden Festival
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *