НА ХАРТИЯ: WHAT I LOVE ABOUT MOVIES?

50 от големите имена на съвременното кино в ново колекционерско издание

0 коментара Сподели:

Преди година екипът на Little White Lies, впечатляващо английско филмово списание, стартира работа по колекционерска книга, в която петдесет от най-големите режисьори и актьори в модерното кино признават какво пък толкова им обичат на филмите.

What I Love About Movies е с жесток дизайн, чийто акцент пада върху портретите на всеки от интервюираните. За създаването на изданието криейтив директорът на Little White Lies Timba Smits подбира популярни илюстратори, артисти и графични дизайнера с цел всеки от тях да направи един-единствен портрет на някоя от включените звезди.


Сред интервюираните са Франсис Форд Копола, Братята Коен, Уес Андерсън, Дарън Аронофски, Куентин Тарантино, Райън Гослинг, Майкъл Фасбендер, Том Харди и още много. Зададеният им въпрос ги провокира да избистрят собствена дефиниция на филмите, да разсъждават каква е функцията им, какво означават и носят.


Колко до Little White Lies, хвърли едно око на сайта на списанието, а ако искаш да видиш колко прецизно е създаването на всеки детайл по броя пък и да усетиш духа на хартията в целия му блясък, изгледай това старо, но златно видео за работата по The Black Swan Issue.

What I Love About Movies можеш да поръчаш тук.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *