ART EXCHANGE BY ABSOLUT

Ако смяташ, че те бива, можеш да се включиш в най-голямата платформа за обмен на изкуство

0 коментара Сподели:

Iván Irribarra, Chile

В началото на октомври Absolut представи Andy Warhol Art Exchange – най-голяма онлайн платформа за обмен на изкуство. Дигиталната платформа дава възможност на участници от целия свят да покажат креативния си потенциал и да спечелят творба на артист от друга точка на света. В oбмена участват много известни артисти от различни държави и континенти, а в края на годината един от всички участници в Art Exchange ще стане собственик на истинско оригинално произведение на самия баща на попарта Andy Warhol.

Докато разглеждахме популярните работи на артисти от къде ли не, попаднахме на двама от илюстраторите, с които колаборирахме за личния ни проект Desktop Art – Калоян Тошев и Теодор Лозанов. Работите им можеш да видиш съответно тук и тук, а ако ти допадат можеш да дадеш по едно "сърце" за тях.

Guilherme Bregadioli, Brazil

Новата лимитирана бутилка Absolut Warhol бутилка е черна, със сини, розови и жълти детайли, репликирайки оригиналната творба на Warhol, посветена на бутилката. Тя е резултат от най-известната и значима арт колаборация в дългогодишната история на култовия шведски бранд, поставила началото на дългосрочния ангажимент на бранда към изкуството. Процент от продажбите на лимитираната бутилка в целия свят ще бъдат дарени на Andy Warhol Foundation за подкрепа на млади и обещаващи дигитални артисти. 

Тагове: Absolut
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *