СПЕЧЕЛИ ПОКАНА ЗА GUSGUS

Раздаваме две двойни покани за GusGus на 11 декември (четвъртък), студио Орфей

0 коментара Сподели:

Декемврийските музикални събития се занизаха с пълна сила, а следващата важна спирка е Студио Орфей (ул. „Самоков“ 60, зад Интерпред), където приятелите ни от EventEase готвят шоуто на GusGus. Очакванията са за музиката от последния им албум Меxico и светлинно шоу на ниво. На сцената като вокали ще излязат StephenStephenson (по-известен като President Bongo) и Daniel Ágúst Haraldsson, а зад тях, заобиколени от различни семплери, миксери и синтезатори, ще са Birgir Þórarinsson (Biggi Veira) и Högni Egilsson.

Виж и видео ID-то на момчетата.

Новоизгряващите представители на алтернативната електронна сцена у нас – The Science, ще представят своя лайв проект, който ще подгрее публиката за шоуто.

И тъй като това е едно от онези събития, за които особено се вълнуваме, искаме да зарадваме двама от вас с по една двойна покана за концерта. Единственото, което се иска от теб, е да споделиш в коментарите към тази статия парче на GusGus, което ти се иска да чуеш на лайва. На 10 декември (сряда), точно в 17:00 часа ще изтеглим на случаен принцип двамата късметлии.

Успех!

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *