UBER HAPPY HOUR В СОФИЯ ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА

Кръстосвай София на половин цена през следващата седмица

0 коментара Сподели:

Вече 3 месеца в София си имаме Uber, кръстосваме нашия град с поддържани автомобили и в компанията на интелигентни лични шофьори. Един вид – пълно щастие имало, поне що се отнася до придвижването. И докато Uber обществото продължава да нараства, ние редовно се радваме на промоционални кодове, които правят пътуването ни още по-евтино.

По повод третия месец, в който Uber колите кръстосват софийските квартали (припомни си и най-ярките видове, които ги обитават), следващата седмица получаваме 50% намаление на всички пътувания с uberX през Uber Happy Hour, всеки ден между 12:00 и 18:00 часа.


КАК РАБОТИ СИСТЕМАТА?
1. Uber Happy Hour в София ще е всеки ден от понеделник (23 март) до неделя (29 март), между 12:00 и 18:00часа.

2. Няма нужда да въвеждаш промо код – просто си поръчай кола и ще получиш 50% намаление, което важи за нови и съществуващи потребители. Намалението е до 30 лева, след което пътуването ти ще се таксува по текущата тарифа.

3. Приятелите ни от Uber работят усилено да докарат все повече шофьори на платформата, но за момента може да има ограничен брой коли по време на пиковите часове. В такива моменти може да има пиково ценообразуване, но при 50% намаление тарифите пак ще са по-евтини.

Както винаги, можеш да споделиш добрите новини за #HappyHourSofia и да поканиш приятели да се регистрират в Uber с твоя промо код. Така и ти ще пътуваш по-евтино и ще трупаш допълнителни кредити.

 

А ако все още още не изпробвал услугата, можеш да го направиш с първо безплатно пътуване до 15 лева, като се регистрираш с промо код UBERLOVESOFIA. Този промо код е само за нови потребители.


 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *