ТЕСТВАЙ УМНИЯ ТЕЛЕВИЗОР У ДОМА

Изпробвай новия Philips и остави гледането на телевизия в миналото. Вече не гледаш. Изживяваш.

0 коментара Сподели:

Един телевизор Philips може да е твой! Действай бързо тук, защото готините шансове не чакат.

Помниш ли онзи филм, в който Самара, цялата мокра и с коса пред лицето, изскача от телевизора и почва да пълзи към теб? Много лейм, викаш? А онова предаване, в което пенсионери спестявали цял живот и сега обикалят за къща на хълм с джакузи заедно с любезен брокер, който не им дава зор като нашите тука, че друго семейство пенсионери много е харесало същата къща и „НЯМА ВРЕМЕ!“. Или пък се заглеждаш в анимациите, които детето ти е зяпнало хипнотизирано, разсъждавайки какви бяха детските филмчета едно време, а в „Хотел Трансилвания“ дори имаше някакви шеги с подтекст за възрастни?!

Е, тук изскачаме с резултат 1:0 за настоящето. Новите технологии  умело работят по въпроса страшното да е наистина страшно, пейзажите да са като на живо, а Том и Джери да се гонят около теб. В този контекст е и новата кампания на Philips – „Не гледаш. Изживяваш.“ Т.е. Самара си пълзи към теб съвсем реално или а-ха да цапардосаш поредния кандидат-депутат, докато му слушаш глупостите, и осъзнаваш, че това все пак е просто телевизор.

Сега имаш възможност да си вземеш един за вкъщи. Безплатно бе, колкото да го изпробваш!

Много ясно, че безплатен обяд няма, но пък от теб се иска нещо, което на нас, българите, ни е заложено в ДНК-то и сме сигурни, че няма да ти е никак неприятно. Трябва просто да споделиш мнението си за продукта – дали отговаря на ежедневните ти нужди от телевизионно преживяване.

Не че нещо, ама ако Самара ти изскочи от телевизор с Full HD или 4K Ultra HD качество, което осигурява плавни движещи се картини, вече няма да ти е толкова лейм, си мисля… Бабата и дядото с яката къща за 800 000 долара нека й се радват – докато и на теб ти се появят толкова бръчки, хълмът на Редута си е супер! За „Хотел Трансилвания“ нямам какво да допълня. На какъвто и телевизор да го гледаш, мръсните шеги си остават мръсни шеги.

Това, което искам да ти кажа е, че телевизорът вече не е само за телевизия. Дали е заради уюта, който създава, докато върви само за фон, особено като е с двустранен или тристранен Ambilight, осветяващ стаята в различни цветове. Или топлината на мързелива вечер с любимия човек пред малкия екран (който вече не е никак малък), но нещо го прави задължителна вещ, за да бъде домът дом.

От кутийка, която събира по нещо от целия свят, той се превръща във вещ, която ти избираш как точно да използваш. А вече възможностите са безкрайни. Как ти звучи телевизор с Android с двуядрен или четириядрен разширяем процесор? Така де, телевизорите и те вече са смарт.

Затова не губи повече време и вземи своя Philips вкъщи! Регистрирай се на www.testphilips.tv и сподели защо трябва да бъдеш избран да получиш за тест нов модел телевизор Philips.

Кандидатстващите, които искат да се отличат, могат да качат и своя видео визитка. Колкото по-оригинално, толкова по-голям шанс да те изберат.

А после? После най-вероятно новият ти домашен аксесоар си остава за теб!

 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *