СПЕЧЕЛИ ЕДИН ОТ СИМВОЛИТЕ НА ДЖЕЙМС БОНД

Премиерата на "Спектър" идва с гръм и трясък и... много награди

0 коментара Сподели:

Предстои нещо като Коледа за филмовата индустрия и това е премиерата на новия филм за Джеймс Бонд – "Спектър". Агентския сексапил на Даниел Крейг в комбинация с вечното обаяние на Моника Белучи сами по себе си са достатъчни причини да сме заковани пред големите екрани на 6-и ноември.

Сюжетът в това издание на сагата се завърта около разкриването на тайната организация "СПЕКТЪР", а на Бонд ще му се наложи да научи болезнени истини по пътя към разнищването на загадката и да защити всичко, което е скъпо за агент 007.

Сигурни сме, че поне веднъж си си представял как скачаш от покрив на покрив, или си ослепително момиче, което минава между куршумите. Сега имаш шанс да носиш част от Бонд емблемите със себе си.

Сподели ни в коментар под статията кой е любимият ти филм за Джеймс Бонд до момента и можеш да спечелиш една от страхотните тематични награди: преносимо зарядно устройство, чадър, ключодържател „Астън Мартин DB-10”, ключодържател „Ягуар С-Х75" или отварачка. Можеш да го направиш до четвъртък, 5-и номеври.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *