ВИЖ КОЙ ГРАБНА НОВ ТЕЛЕВИЗОР ОТ PHILIPS

Ясни са участниците в Програмата за националнo тестване на модели смарт телевизори. Сред тях ли си?

0 коментара Сподели:

Помниш ли, че с Philips ти предложихме да тестваш техните супер модели от сериите 7000 и 6500 само срещу регистрация и видео визитка?

В продължение на две седмици всички желаещи да се включат в Програмата имаха възможността да се регистрират на специалната уеб платформа.

Мотивацията ти беше мултифункционалният телевизор, с който не просто гледаш, а изживяваш. Изживяваш страшните филми, наслаждаваш се на Ambilight осветлението, което създава невероятен цветен уют, мързелуваш си и се възмущаваш колко е остаряла любимата ти актриса, защото на тоя телевизор всяка бръчка си личи. И благодариш, че теб не те дават по телевизията!

Е, едни от тези, които намериха време да запишат видео защо искат да тестват Philips у дома (ние все пак дадохме достатъчно идеи), вече са с един смарт телевизор напред.

„Изборът на тридесетте участника беше наистина труден“, сподели журито в Програмата. „Целта на TP Vision България бе да предостави истинско Philips изживяване на потребителите, като им даде възможността да изпробват телевизор Philips от новата гама за 2015 г. в собствения си дом. От всички кандидатури избрахме тези, в които най-ярко изпъкваха силната мотивация и желанието за участие.“

А сега очакваме ревютата на щастливците, в които те ще разкажат за впечатленията си от качеството на картината, звука и навигацията.

Допълнителна информация за националната програма за тестване на смарт телевизори Philips, както и за избраните може да бъде намерена на: www.testphilips.tv.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *