ГЛАСУВАЙ ЗА НАЙ-ДОБРАТА ДЖАДЖА! СПЕЧЕЛИ ЛАПТОП ИЛИ ТЕЛЕВИЗОР!

Награди най-добрите технологични продукти, както и най-успешните филми, сериали, игри, музикални албуми и приложения. Ние награждаваме теб с ултрабук Asus Zenbook или смарт телевизор Philips!

0 коментара Сподели:

Страхотна година! Samsung, Apple, Lenovo, Huawei, LG, Sony… всички производители представиха невероятни смартфони, но това е лесното. Трудното е да се избере най-добър от тях. За девета поредна година HiEnd EPA или Entertainment Product Awards те приканват да дадеш своя глас и лично мнение за това, кои от засветилите звезди на технологичния небосклон заслужават титлата „най-добър“.

Разбира се, няма как да не ти се отблагодарим. Един от гласувалите за любимата си джаджа може да спечели практичния и удобен безшумен ултрабук Asus Zenbook UX305.

КАКВО СЕ ИСКА ОТ ТЕБ?

Ами не повече от 5 минути. Отиваш на epa.hicomm.bg, избираш смартфоните, телевизорите, таблетите и въобще продуктите, които смяташ, че са се отличили през годината, и това е – вече имаш един запис в томболата за Asus Zenbook UX305.Най-якото е, че можеш да увеличиш шансовете си за спечелване на наградата, като поканиш приятели да се включат в инициативата. Направи го през мейл, Facebook или директно споделяне на персоналния ти линк.

На всеки трима регистрирали се получаваш още един запис в томболата.

Тази година технологичните „Оскари“, единствената подобна инициатива у нас, са разделени в 15 категории, в които влизат интересни смартфони (среден и висок клас), таблети, телевизори, аудио системи, смарт системи, мобилни колонки и още интересни категории, като всеки продукт е специално подбран и придружен от подробно описание и специфики. Току-виж междувременно си си избрал следващата приятна покупка… Научи повече за всеки продукт тук.

След твоя избор някои производители ще имат сериозни причини за радост, а защо не и ти? Ако си сред гласувалите в HiEnd EPA 2015-2016,виж какво й е готиното на споменатата награда.

Asus Zenbook UX305 е най-тънкият ултрабук на компанията. Теглото му е едва 1.2 кг, а профилът – 12.3 мм в най-тънката си част. Дисплеят е 13.3 инча с Full HD резолюция, а за работоспособността се грижи процесор Intel Core M. Сред останалите добри новини е 100% безшумното охлаждане и батерията, която осигурява до 9 часа автономна работа с едно зареждане.

Инициативата се провежда с любезната подкрепа на ДСК.

АКО ПРЕДПОЧИТАШ ТЕЛЕВИЗОР…

Тогава трябва да се изкажеш по въпроса кой е 3D/IMAX филмът на годината.

Зрелищни преследвания с автомобили, красиви космически приключения, завръщане на отдавна изчезнали видове и цяла плеяда от супергерои – това беше 3D/IMAX годината в света на киното до този момент.

Тази година от издателство HiEnd продължават традицията, уникална за България, и номинират най-добрите филми, сериали, игри, музикални албуми и приложения на годината в класацията HiEnd EPA 2015-2016. Първенците сред избраните определяме тук.

И тъй като задачата не е никак лесна, някой ще се зарадва на спиращия дъха умен 4K телевизор Philips 55PUS7600 с операционна система Android, носител на награда EISA за най-добър европейски телевизор на 2015-2016 година. "Магията" при него идва от 3-странната технология Ambilight, която прави екрана да изглежда дори още по-голям, а той е цели 55 инча!

Инициативата се провежда с любезното съдействие на Philips.

Ако смяташ, че е крайно време Samsung феновете да се преориентират към използването на iPhone,или пък според теб Apple пасти да ядат пред Галакситата, то сега е моментът, в който мнението ти всъщност има значение не само за теб самия! „Лудия Макс“ подгонва „Марсианецът“, а ние те гоним да ти дадем супер награди – ултрабук или телевизор. Само определи победителя!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *