НАЙ-ДОБРИТЕ СРЕЩУ НАЙ-ДОБРИТЕ: МАРСИАНЕЦЪТ ИЛИ ЛУДИЯТ МАКС, MORTAL KOMBAT X ИЛИ WITCHER 3. ТИ ИЗБИРАШ!

Гласувай за любимите си родни и чуждестранни продукции. Наградата за теб е смарт телевизор Philips

0 коментара Сподели:

Не знаем как е в твоята къща, но в нашата редакция се водят безкрайни спорове на тема филми и музика. Ожесточени аргументи в защита на класиката „Бързи и яростни“ хвърчат като ножове срещу поддръжниците на „Лудият Макс: Пътят на яростта“. Внимателно следим и българските продукции, но колкото и да се опитваме, не успяваме да откроим най-добрия филм родно производство.  На тема музика също сме доста чувствителни и не можем да определим чий хит е най-ударният тази година – на Рут Колева или на Прея, на Hayes & Y или на Bears and Hunters, на Rachel Row или на Jeremy?.

Всеки има собствено мнение, а понякога мненията толкова се различават, че се стига до откровен сблъсък дори между приятели. Ето защо създадохме HiEnd ECA 2015 (HiEnd Entertainment Content Awards), за да сложим край на това. Единствената по рода си инициатива в България, която ти дава възможност да оцениш най-добрите продукции, най-успешните чуждестранни и български мобилни приложения и най-яките игри.

И понеже задачата не е никак лека, най-хубавата част от цялото занимание е, че можеш да поканиш Холивуд в дома си.

Един от всички гласували на еca.hicomm.bg получава подарък спиращия дъха умен 4K телевизор Philips 55PUS7600 с операционна система Android. Той е супертънък и с ултрамощен звук благодарение на технологията Double Rin, което го прави най-ефектното нещо в твоя дом!

Предвидили сме най-активните да получат предимство. Покани приятели и увеличи шансовете си за победа. И най-вече – натрий носа на всички, които не се кефят на твоя любим филм или не подкрепят приложение номер едно за годината!

Инициативата се осъществява с любезната подкрепа на Philips.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *