ЛЮБИМИТЕ \“ПРИЯТЕЛИ\“ СЕ ЗАВРЪЩАТ

„Приятели“ не е сериал, а начин на живот. Нека започне обратното броене до 21 февруари!

0 коментара Сподели:

Ако се усмихваш, когато чуваш „Как сиии?“, Унаги, Лондон Бейби и Рос – Еврейски нос, значи настоящият текст ще разлее усмивка по лицето ти и ще те накара да си пуснеш (поне) една серия на легендарните и най-любими „Приятели“.

Рос, Рейчъл, Джоуи, Моника, Чандлър и Фийби са онези луди персонажи, които помниш от деветдесетте, но гледаш и до днес. Познаваш всяка ситуация, знаеш какво предстои да се случи в серията, смееш се от сърце на едни и същи моменти и всеки път си притихнал, когато чуеш „Слезе ли от самолета? Слезе ли?“.Тези шестимата са съвкупност от добродетели и безценни качества, от които със сигурност си взел нещо.

Тази година актьорите ще се съберат отново на екрана. Шестимата ще вземат участие в предаване, посветено на режисьора на сериала Джеймс Бъроус. Дженифър Анистън Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър са част от звездния екип, който ще се включи в специалния двучасов епизод на 21 февруари.

Джеймс Бъроус режисира някои от най-обичаните епизоди на култовите ситкоми „Приятели“, „Уил и Грейс“, „Фрейзър“ и „Бар Наздраве“.

За жалост един от най-саркастичните и забавни персонажи, а именно Чандлър, няма да успее да се включи в дългоочакваното събиране, тъй като е зает с новата си лента The End of Longing, снимките на която го отвеждат чак в Лондон, но съществува вероятност Матю Пери да се появи на запис. При всички положения събитието ще бъде нещо уникално за истинските фенове на сериала или най-малкото "Би трябвало да е забавно!", както написа в Twitter Мат Лебланк (Джоуи).

Понякога, когато имаш кофти ден, ядосан си на „Отдел студенти“, на шефа в работата, на неприятните съседи, на чалгата, на градския транспорт, на задръстванията или просто ти е криво, казваш си „Ох, я да си пусна една серия на „Приятели“ и всичко се оправя, но знаеш, че „една серия“ означава „маратон“.

 „Приятели“ не е сериал, а начин на живот. Нека започне обратното броене до 21 февруари!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *