В СОФИЯ ПРЕЗ УИКЕНДА – 19-21 ФЕВРУАРИ

Какви да ги вършиш в София през следващите дни

0 коментара Сподели:

Още няколко часа и сме като развързани, защото уикендският синдром ни дава такъв пауър, че едва стоим по бюрата. Започваме с парти с настолни игри и готина музика, продължаваме с турнир по джаги и малко шопинг, а неделно сме на вълна Cosmos and Chill.

ОНОВА ПАРТИ С ИГРИТЕ
ПЕТЪК, COSMOS COWORKING CAMP, 20:30 ЧАСА, 10 ЛВ.

Настолни игри в петък вечер е новият  hype. Може би защото ни липсват домашните купончета от миналото. Ако работната седмица ти е дошла в повече и не намираш сили за тур из столичните барове, можеш да врътнеш някоя настолна игра или пък скрабъл във вече добре познатия ни coworking  camp Cosmos. Meepl ще те посрещнат на първия етаж с избор от над 20 настолни игри, а в бара на Сosmos ще слушаш селектираната от Адрияна Михайлова музика. Събитието е тук.

БАЗАР ЗА ДРЕХИ НА ВСИЧКИ МАЦКИ VOL.2
НЕДЕЛЯ, КЛУБ 365, 14:00 ЧАСА

Нали се сещаш как Фейсбук от време на време се превръща в мини битаче. Ето така се появиха няколко доста популярни групи. Една от тях – "Мацките сме тук и чудни неща се случват", си организира втори базар за дрехи, обувки и аксесоари. Първото издание се ползва с голям успех и всичко премина под мотото „Боклукът за една е съкровище за друга“. Та, second hand хепънингът ще се случи този уикенд. Бройката за излагащите своите съкровища е запълнена, но пък можеш да минеш и да си грабнеш някоя находка.

SINGLES COMEDY NIGHT
СЪБОТА, КОМЕДИ КЛУБ СОФИЯ, 21:00, 12/8 ЛВ.

Миналият уикенд беше пълен със събития за влюбени, обвързани, женени и т.н. Този уикенд необвързаните отвръщат на удара. Изсмей се в лицето на самотата или отпразнувай свободата с комедийното шоу за свободни електрони. Препоръчваме да се появиш с една единствена цел – да се забавляваш, а възможността да си намериш с кого да продължите вечерта винаги е отворена. Виж повече тук.

ДЖАГА ТУРНИР
СЪБОТА, BETAHAUS, 16:00 – 20:00 ЧАСА, 10 ЛВ. НА ОТБОР

Искало ли ти се е, докато гледаш поредния мач, в който любимият ти отбор пада, да скочиш на терена и да им покажеш как се прави. Е, смарт телевизорите още не са станали толкова смарт, че да те телепортират на стадиона, но за сметка на това тук, в София, предстои не по-малко грандиозен футболен турнир. На 51-вия от 366 дни ще се състои шампионска джага лига, полята с бира и озвучена с рокендрол. 32 отбора ще кръстосат ръчки, а за най-добрите 4 ще има парични и бирени награди. Виж какво и как – тук.

GOING CLEAR: SCIENTOLOGY AND THE PRISON OF BELIEF
НЕДЕЛЯ, COSMOS COWORKING CAMP, 17:30 ЧАСА

Експлозивен, хващащ за гърлото. Така описват документалния филм, който ще ходим да гледаме в Cosmos тази неделя. Случайно или не, за трети път ще ни пуснат документален филм, като този път организаторите са избрали Going Clear: Scientology and the Prison of Belief, който нищи тайната на сциентоложката църква. Трейлърът можеш да откриеш тук, както и кой още ще намине.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *