В СОФИЯ ПРЕЗ УИКЕНДА 1 – 3 АПРИЛ

Пълни с живот!

0 коментара Сподели:

Пролетта не само че почука на вратата, а направо влезе с гръм и трясък, което ни кара да сме супер ведри, усмихнати и заредени. И тъй като дългоочакваният уикенд е налице и времето е чудно, ние сме ти приготвили редица приятности, с които да се занимаваш през следващите три дни. Дерзай!

КАРЪЦИ
ПЕТЪК, КИНО „ЛЮМИЕР“, 20:45 ЧАСА

Предлагаме ти да отидеш на премиерата на българския филм „Каръци“,която ще бъде прожектирана днес в 20:45 часа в кино „Люмиер“. Режисьорът е Ивайло Христов, а актьорите Елена Телбис, Деян Донков, Ованес Торосян, Георги Гоцин и Пламен Димов ще ни потопят в света на любовта, разочарованието и сложните взаимоотношения между хората. Цените на билетите са между 6 и 8 лева и хубавата новина е, че дори да не успееш днес – имаш време до 7 април включително!

WALL-TO-WALL POETRY BIKE TOUR
СЪБОТА, НАРОДЕН ТЕАТЪР „ИВАН ВАЗОВ“, 16:00 ЧАСА

Симпатягите от Sofia Green Tour ще празнуват петата си годишнина в събота, като организират разходка с велосипеди, която е посветена на проекта Wall to wall poetry. Целта е да се забавляваме, докато обикаляме всички изписани на различни езици стени в София и се запознаем с историята им.Срещата е в 16:00 часа пред Народния – вземи приятели, колелетата си и прекарайте един супер следобед!

АЗ, СИЗИФ
СЪБОТА, ТЕАТЪР "АЗАРЯН",19:30

Ще имаш възможността за последен път през този театрален сезон да гледаш постановката "Аз, Сизиф", тъй като екипът заминава за европейско турне. Постановката е фокусирана върху изучаването на непрекъснатото заръщане на човека към себе си. Кара ни да се замислим не за смисъла, а за безсмислието на човешкия живот. Горещо ти го препоръчваме и тичай към билетния център на НДК, за да си купиш билети, които са между 10 и 15 лева.

ВЪЗДУШНА ЙОГА
НЕДЕЛЯ, ЮЖНИЯ ПАРК, 10:00 ЧАСА

В хубавото време неделята ти може да започне чудесно, ако се присъединиш към йогата на открито в Южния парк на голямата поляна вдясно от главния вход на края на бул. "Витоша“. Там ще имаш възможността да правиш упражнения, да срещнеш готини хора и да общуваш.

ЗАПОЗНАЙ СЕ С КУХНЯТА НА ПАКИСТАН
НЕДЕЛЯ, PUNJABI FOOD, 19:00 ЧАСА

И какъв по-хубав завършек на уикенда от опитване на чужда култура и храна? Каним те на вечеря, където ще се запознаеш с кухнята на Пакистан и ще се потопиш в кулинарно приключение. Цената на куверта е 18 лева, а мястото е Студентски град. Повече инфо за събитието виж тук.

И НЕКА АПРИЛ ЗАПОЧНЕ С ШЕГИ И ЗАКАЧКИ

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *