ДА СТЪПВАШ КАТО ОДРИ

Холивудската легенда ни учи как да носим ниски обувки като истински звезди

0 коментара Сподели:

Одри Хепбърн е известна с финия си усет към модата, който я е превърнал в една от незабравимите модни икони на всички времена. И докато всяка една от нас може, а даже и трябва да вземе някой и друг урок по стил от г-ца Хепбърн, днес се спираме специално на любимите ниски обувки на звездата и как да ги носим вълшебно като нея.

МОКАСИНИТЕ
С нежното си излъчване и момичешки стил, Одри превръща тази мъжка обувка в неизменен спътник от дамския арсенал. И за да не се чувстваш всякаш си взела назаем обувките на чичо си, съчетай мокасините с тесен прав панталон по тялото, който достига до кокалчето и открива красивите ти глезени или весели фешън чорапки. Пола с А-образна форма също е подходяща компания на мокасините.

БАЛЕРИНКИТЕ
В днешно време тези обувки са „must”за всяко работещо момиче, но докато повечето от нас залагат на класическото черно, Одри предпочита неговия вечен съперник, а именно белия цвят. През летния сезон можеш спокойно да носиш бели балеринки с ефирна рокля, любимите дънки и дори костюм. Остави черните варианти за есента и дъжда, а сега се радвай на по-светлите тонове.

ГЛАДИАТОРСКИТЕ САНДАЛИ
Сандалите са неизменна част от летния ни гардероб, но тези с връзките около глезена, са една идея по-специални от останалите си събратя. Одри ги популяризира във филма „Римска ваканция“, където играе отегчена от живота принцеса. Те дават по-женствено усещане, увивайки се нежно и подчертавайки глезена, и за това са перфектни за разкроена пола с тюл или нежни къси панталони от дантела.

ЕСПАДРИЛИТЕ
Еспадрилите, въпреки удобството и приятния си външен вид, остават недооценени по нашите ширини. Тази лятна ваканция взимаме пример от Одри, захвърляме гумените джапанки и сандали и отиваме на плажа въоръжени със стил. Освен, че са осезаемо по-елегантни от другите плажни обувки, еспадрилите са перфектното допълнение към хубавата плажна шапка и пареото от коприна. С тази комбинация гарантирано ще се чувставаш като звезда на плажа.

ВЛИЗАМЕ В ОБУВКИТЕ НА НЕВЕНА КОКАНОВА ТУК …

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *