ФЕСТИВАЛНИ МОМИЧЕТА

Добре облечени хора на HippieLand-ска земя

0 коментара Сподели:

С всяка изминала година, музикалните фестивали придобиват все поголяма популярност сред меломаните и обикновените градски авантюристи. Никой не може да отрече, че един уикенд със страхотна музика, вайб и позитивни хора наоколо е фантастичен начин да презаредиш батериите и нека бъдем честни… жаждата за незабавно забавление на поколението Y e движеща сила и много силна енергия, която бързо се предава в пространството наоколо.

Но да излезем от това уравнение с неизвестни и да подредим в редица добре известните, които са впечатляващи артисти, мощен саунд, хипнотизираща визуализация и добре облечени хора, които знаят как да се възползват от всичко това. И понеже стана дума за дрехи, е важно да кажем, че фестивалната мода е почти толкова важна, колкото и прилежащите й събития, затова днес й обръщаме заслужено внимание.

Защото преди да е дошъл фестивалът в града, а това ще стане в две поредни парти нощи – на 1 и 2 юли, под името HippieLandia Music Festival, ние трябва да сме готови. И на въпроса "какво ще облека", ти отговаряме в серия кадри еклектична смесица от хипи стил, tribal мотиви и бохемска романтика, въплатена във флорални ризи, пъстри поли и какви ли още не.

Ще се видим на зеления килим!

2 ДНИ, 1 ФЕСТИВАЛ, HIPPIELANDIA

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *