5 вида находки за зима като по филмите

Или какво си харесахме от Fashion Days в деня на големите намаления

0 коментара Сподели:

Ако ти е причерняло пред очите, то е защото наближават големите отстъпки от кампанията „Black Friday”. Ако се чувстваш изгубен измежду хилядите оферти за промоции, оферти и проценти, които не можеш да изчислиш, тук сме с Fashion Days, за да помагаме да се поглезиш без излишно напрежение.

Кампанията стартира първо в новото им мобилно приложение, където можеш да си сред първите, грабнали находките. Както би казал Ники Кънчев, линиите ще са отворени в 20 часа на 24 ноември, само че не за гласуване, а за обновяване на гардероба и освежаване на дома. Тези, които изберат мобилния шопинг, имат няколко часа предимство, защото официалната кампания в сайта стартира в 00:00 часа на 25 ноември.

За да си сигурен, че никой няма да вземе под носа ти онзи пуловер, можеш да добавиш в „Любими“ всичко, което си избрал, а след старта на кампанията да ги грабнеш с един голям, тлъст минус пред цената.

Виж кои са най-неустоимите находки, които подбрахме в тон със сезона и нуждата от уют, комфорт и топлина.

ГЪЗАРИЯТА НЕ ТОПЛИ

Има два типа жени. Такива, които казват, че през зимата не изглеждат добре, и такива, които обръщат гръб на термометъра в името на това да изглеждат добре. Не е нужно да се прощаваш с любимата си визия в името на топлината и комфорта. Виж кои са любимите якета, от които ни става горещо, дори само като ги гледаме онлайн. Пухени качулки за лъвска смелост при минусови температури, палта с втален силует за още по-голяма грация на ледената пързалка пред входа или непромокаема парка за романтични декемврийски разходки под снега. Love actually.

НЕ Е НУЖНО ДА ИЗБЯГВАШ ЛОКВИТЕ

Когато се заговори за обувки, винаги се сещаме за легендарния образ на Кари Брадшоу и маниакалното й пазаруване на нови и нови чифтове Е, ти нито си Кари, нито можеш да си позволиш през зимата да кръстосваш централните булеварди по чифт Manolo Blahnik. Обратно в реалността светкавично те връщат плаващите плочки, враг номер едно не само на чисто новия бутиков чифт токчета, но и на обикновените боти, които пропускат вода. Градските тротоари са истинско минно поле през този сезон, но Fashion Days имат решение както за маркопоклоничките, така и за тези, които не ги е страх от локвите. От супер актуалните грънч кубинки, през вечните туристически обувки до класически стилни боти за дните, в които елегантността бие един шамар на зимата и взима надмощие.

ЧЕРЕН ПЕТЪК ЗА ЧЕРНИ ДНИ

Като теглиш чертата под всички подаръци, които ти предстои да купиш, осъзнаваш, че нямаш нито въображението, нито 13-та и 14-та заплата за пуловери и чорапи за близки и далечни роднини, за приятни и неприятни колеги, за твои и чужди деца. Сякаш "Кошмарът преди Коледа" оживява. Черен петък за черни дни е спасителната ти жилетка, защото на едно място имаш всичко за всички и то със стопляща сърцето отстъпка. Ето какво си струва да вземеш на малките, на големите и на най-капризните.

СЕЗОНЪТ НА ВКЪЩИТО

Положението е нещо средно между „Деца на килограм“ и „Сам вкъщи“. Независимо кой сценарий повече наподобява реалния ти живот, happy end-ът е гарантиран с находките в раздел „За дома“. Ако и на теб ти предстои да посрещаш цял футболен отбор от гости, тук събрахме най-интересните придобивки за дома, с които да впечатлиш както своите гости, така и най-близките си. Например, единственото по-хубаво от неделни мъфини в леглото са мъфини под формата на сърце в леглото, с чисто нов спален комплект и дъъълго излежаване по пухкав халат. Изкуството да се глезиш всъщност се удава на всеки.

КОЛЕДНИ ПАРТИТА: МИСИЯТА ВЪЗМОЖНА

Другото не толкова свято събитие покрай светите празници са коледните партита. Онова, за което всеки има някаква скрита цел от безплатно пиене и ядене на корем през възможност да покаже колко добре знае Макарена хореографията до свалки между колеги, за което ще се говори поне до догодина. Независимо каква е твоята цел, важно е да изглеждаш ослепително. Затова те съветваме да видиш какви предложения има в шкафовете на Fashion Days. Гаранция, че ще събереш погледи на възхищение. Поне в началото. За после не отговаряме…

Използвай приложението (има го в app store), където кампанията стартира с 4 часа по-рано, провери какво сме селектирали за теб, харесай си най-подходящата за теб категория, добавяй в любими и не губи време да грабнеш всичко с големи чернопетъчни отстъпки! Ако пък познаваш добре сайта и си набелязал своите находки там, то бъди на стартовата линия в 00:00 часа на 25 ноември.

Ето и стаите, в които се влюбихме

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *