H.M.S.U. НА 18!

След стотици партита и гости, H.M.S.U. уверено продължава напред с рожден ден и програма за 2017

0 коментара Сподели:

Hard Music and Sounds United стават пълнолетни и по този повод организират парти за големи – големи фенове, големи музиканти, големи емоции. Родното музикално движение организира рождения ден в две зали в комплекса на студио “Орфей”, което ще представи някои от най-актуалните гости на музикални лейбъли за drum and bass, получили световно признание.

А ние ще се погрижим да не пропуснеш празника, като ти подарим 2 покани за събитието на 21 януари. Чети надолу, за да разбереш как.

За партито е ангажирана и първокачествената аудио-система Funktion-One, препоръчвана от мнозина представители на световния клубен елит. Нейните възможности ще бъдат проверени паралелно в две зали, едната с участието на артисти от екипа на Critical Music, а другата – на Viper Recordings.

В програмата на Critical ще слушаме сетове от супер актуалния продуцент Mefjus, който вече се представи подобаващо по време на летния фестивал на H.M.S.U. С нетърпение се очаква участието на музикалния гений Current Value. За първи път в София ще имаме удоволствие да чуем и самия Kasra – основател на Critical и добре утвърден на световната сцена с първокласната си продукция.

В залата с артисти на Viper ще чуем хитовите Brookes Brothers, които поръсват с настроение “палави ликуид ролери”. Артистът с псевдоним Cyantific през годините беше част от най-големите лейбъли, а сега издава ексклузивно за английския Viper. В тази зала ще можем да се насладим и на сета на един от най-актуалните продуценти – InsideInfo.

През годините H.M.S.U. безспорно се отличава с качествен подбор на гости за своите партита. Те винаги са сред най-актуалните или изгряващи имена на световната сцена. Нещо повече – за времето на своето съществуване организацията е била домакин на стотици гости от световната сцена и почти всички родни ди джеи.

Питаме те: Колко международни артисти са идвали в България по покана на HMSU за тези 18 години?
Имаш три опции: над 150, над 20, над 350?

От страна на H.M.S.U. в програмата ще се включат Ogonek, Konspirator & Mocks с проекта High Roll, Targy, acidtrip и EXo със Salmon Flow. Специален гост ще бъде и родната гордост на световната дръм и басс сцена – L 33. За визуалните инсталации по време на събитието ще се погрижат визионерите от Elektrick.me.

Билети могат да бъдат закупени на цена от 25 лв., а в деня на събитието – на 30 лв. Всички промо ценови категории бяха изчерпани още преди началото на 2017. в мрежата на EVENTIM.bg и избрани магазини. Повече информация тук.

Имаш време да отговориш до петък, 20 януари, когато ще обявим победителя. Дерзай!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *