Пространствата за интериорен дизайн в София

Местата, от които се вдъхновяваме

0 коментара Сподели:

Тъй като сезонът на ремонтите отмина и след бойната бригадата „кърти, чисти, извозва“ идва най-сладката част с обзавеждането, сме ти спретнали to do местата за разцъкани мебели в София. Това са design shop-ите, които често обикаляме просто за вдъхновение или да помогнем на приятели с идеи за интериора, щото нали, ние много ги разбираме. Виж откъде можеш да си купиш или поръчаш онлайн шведски дизайнерски диван, португалски плочки за кухнята или уникална хипстърска кашпа за кактуса в офиса. Направи си кратък списък и дойде ли твоето време, ги обиколи всичките, няма празно.

SOFIA DESIGN DISTRICT

Любимото ни пространство в областта на дизайна в София се намира на Симеоновско шосе, точно преди околовръстното. Концепцията на шоурума е изградена изцяло от любовта към скандинавския дизайн и прецизността към детайла. Тук можеш да откриеш страхотни  мебели и аксесоари за дома си и да почерпиш вдъхновение от някои от най-значимите съвременни дизайнери. Под един покрив са събрани брандове като Carl Hansen&Son, Republic of Fritz Hansen, &tradition, Gubi, NORR11, By Lassen, MENU, Louis Poulsen, Zuiver и много други представители. Тук са и най-яките дивани в града, виж ги на място или на сайта им.

DESIGN CORNER

Сигурно си попадал в света на Design Corner, който се намира в Paradise Mall. Тук стиловете варират от рустикален и винтидж към класически и съвременен. Хвърли един поглед и на сайта им.

HOME SELECTION

Home Selection е ново име в картата на дизайнерските магазини в София. Тук се предлагат висококачествени датски дивани за дома и офиса, осветление и обзавеждане за баня. Може да ги видиш на Околовръстен път 80 или онлайн.

JELANIE

Онлайн магазинът е един малък скандинавски рай. В Jelanie може да откриеш изобилие от аксесоари от естествени материали, монохромни цветове, мебели и осветление от марки като Muuto, By Nord, Menu и т.н.

VIVRE

Отскоро Vivre е и на нашия пазар. Те са много добри в селектирането на мебели и аксесоари от цял свят, които ги вдъхновяват и предлагат на достъпни цени. Често имат и намаления, така че следи.

SKLADA

В СКЛАДА мебели и предмети разказват своята история за изкуство и функционалност, емоция и рационалност в индустриални условия. 4-ти етаж на ул. „Г. Бенковски“ 11 носи вдъхновение и интериорни решения.

N8

N8 е пространство за дизайн и добри идеи. Сладкото магазинче на „Шишман“ е любим спот за дребни скандинавски детайли, който правят дома ни цветен и със сканди дух.
ул. „Цар Ив. Шишман“ 8

IKEA

Няма как да пропуснем шведската машина за мебели, която истински обичаме. Акцентираме на новата им PS колекция, която е вдъх­новена от принципите на съвременния градски човек, който избира свободата и функционалността. Побързай да видиш сгъваемия им диван, който може да закачиш на стената, или възглавница, която лесно се превръща в юрган. Самополиващата им се саксия пък може да оставиш без грижи за няколко седмици. Тези и още над 50 цветни продукта от 17 дизайнери от цял свят се предлагат за ограничен период от време, не забравяй!

Още вдъхновение от Happy Socks!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *