Пролетна кралица

Tips & Tricks от Полина Билоконна

0 коментара Сподели:

ПОЛИНА БИЛОКОННА

Поли е сред любимите ни блогъри. Тя има руски корени, сладък акцент, интерес към астрологията, модата и живота. Включва се в нашата Shedd поредица с няколко свежи съвета.

Кралица – това на първо място е усещане за собствено достойнство, умение да управляваш и да се разпореждаш с времето и живота си, да разбираш възможностите и желанията си, да уважаваш себе си и качествено и често да се поощряваш! Каква е рецептата на т.нар. душевно състояние Кралица? Това е доза женственост в комплект с вътрешна сила. И ако Принцеса съдържа повече ИН енергия, то в Кралицата има и здравословна щипка ЯН енергия. Защото, като се замислим, не можем да дадем нещо, което нямаме. Толкова е простичко. Свободно време, нежност, внимание, нещо вкусничко, интересно четиво, красива дреха, спокойствие на духа. Първо ги дай на себе си. Започни да спортуваш, за да си още по-здрава, енергична и сексапилна, декорирай дома си, защото това е замъкът ти и заслужава да бъде красив и да мирише на свежи цветя, продай дрехи в Shedd от една цветова гама и презареди гардероба си с чисто нови попълнения. Защото няма нищо по-прекрасно от това едно момиче да опознава себе със замах в комфорта на женското си лично царство, в което тя е Кралица! Можеш да намериш Полина и в Shedd, потърси я с хаштаг #polinasofia.

TIPS & TRICKS

Неслучайно дори в самолетите инструктират, че при случай на извънредна ситуация първо трябва да се погрижим за себе си, а след това за другите около нас.

КУПИ. НОСИ. SHEDD

Научи още полезни Tip's & Tricks тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *