Скъсай връзката със старите дрехи

Fashion Days стартират Easter Sale с до -60% празнични отстъпки

0 коментара Сподели:

Дърветата цъфтят, птичките пеят, времето се затопля и най-после (!!!) излизаме без 10 пласта якета, жилетки, пуловери и блуза под блузата. Освен кокичета пролетното ново начало ни носи голяма слънчева инжекция позитивизъм и свежо настроение!

И ние, заедно с мечките, се събуждаме от зимен сън и ставаме по-дейни и щастливи. Твърдо вярвам, че който споменава „пролетна умора“, всъщност описва страха си от новите възможности и намира комфортна зона в това оправдание.

Все пак един boost от confidence винаги е добре дошъл, така че защо да не дадем на замръзналата ни и отегчена от вълна душа да облече повече увереност, цветни дрехи и феерични материи?

Още повече, че днес Fashion Days стартират Easter Sale с до -60% празнични отстъпки! А ако поръчаш до 10-и, ще получиш пролетните си Outfit-и преди Великден – на това му казвам аз велико!

Сега е моментът да освежим гардероба си и да поканим доброто настроение да заеме опразненото от зимни тоалети пространство – и ти едва дочака пукването на първа пролет, за да обречеш всички „дебели“ дрехи на пукване в коша, нали? Е, OK, може и пак да потрябват, но надявам се поне са скрити под леглото или дълбоооко в гардероба, за да е повече свободното място за нови свежи дрехи и емоции.

Fashion Days са съюзник №1 при откриването на уникални находки, така че

не губи време с „обличам те, не те обличам“ в стари връзки с миналогодишни дрехи, защото ще имаш да избираш от над 1000 бранда и 500 000 модни находки с „отива ми, не ми отива“.

За да те улесним (с добри сърца сме), направихме селекция с топ 5 предложения от намалените артикули на различните брандове. Ето ги и нашите фаворити:

Бяла риза с бродерии от Zee Lane Denim

Бялата риза винаги е essential, но тази ни спечели именно със своите цветни акценти. Шарените картинки (принт, бродерии или върху значки) са супер актуални в момента, а и носят много fun и свежо настроение в ежедневието ни.

Спортни кецове от Le Coq Sportif

Раздялата с ботуши и кубинки е песен за душата (и краката). С това предложение на Le Coq Sportif си подаряваш лекота и удобство за дълги разходки и завладяване на нови хоризонти! А също и възможност за голяма комбинативност и различни фешън визии.

Сребриста дълга пола от Only

Топлото време дава шанс за повече ексцентричност и атрактивни дрехи по default. Чувала съм, че щом влезеш в някой магазин, трябва да пробваш това, което е най-различно от твоя стил. Май така се спря погледът ми върху това предложение. Визии с такива поли ми се струват много high fashionи ще последвам съвета. Остави модния блогър да проговори и в теб и й хвърли едно око:

Boyfriend дънки от Alcott

Този модел царува сред дънките от известно време и този сезон продължава да е актуален. Сега е точното време да си ги вземеш изгодно и да преоткриваш пролетните си визии.

Тъмносиня чанта с цветен десен от Love Moschino

Та-да-да-даааа! Чантата винаги е била най-любим акцент и основен виновник за непредвидени разходи. Но любовта към този модел на Moschino определено ни връхлетя внезапно, от пръв поглед и определено си струва инвестицията, за да се откроиш от тълпата!

В това пролетно време е безумен грях да си стоиш вкъщи (за офиса вече сме обречени). С покачването на градусите все повече ни се пътува, обикаля и изобщо стои навън.

Докато навъртаме километри и събираме витамин Д, може да ползваме мобилното приложение на Fashion Days, което е супер удобно и ни позволява по всяко време лесно и бързо да откриваме нова доза модно вдъхновение и пролетно настроение.

И така с наближаването на Великден новите емоции стават все по-празнични. Трепетното очакване за събиране с родата не е толкова весело за баба ти, защото някак не върви вече да те зарадва с нови плетени чорапи. Ти обаче си имаш куп поводи да си по-стилен за празника и да се премениш (повече и от яйцата)!

Скъсай връзката със старите дрехи от тук

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *