Подаряваме билети за концерта на Low Deep T този петък

5 двойни покани раздаваме, чети надолу

0 коментара Сподели:

Low Deep T идва у нас този петък за голям концерт в SOFIA LIVE CLUB. Сигурно познаваш  нежния гигант на хаус музиката и кадифения му глас от песента Casablanca, но дори и да не се сещаш, лесно ще се ориентираш в стила му по въздействащите вокали, комбинирани с африкански бийтове.

Освен дълбокия глас и с парчета като Big love, Got 2 Find Love той е и един от най-секси вокалите, които сме  чували. Low Deep T отдавна е овладял до съвършенството и  ритъма на соул мелодичността, като буквално създава нови стандарти в жанра.

На 26 май, този петък  Low Deep T ще ни завърти отново в изпълнена с афро-соул музика, кадифени вокали и модерна бийт атмосфера, а и е дал заявка да ни покаже, че отдавна е надскочил границите на хаус сцената. За пръв път ще чуем на живо и парчетата от новия му албум Saved by the Music, сред които обещаващият сингъл When I Get Down (I Don't Stress).

Повече за събитието виж тук.

Така, сега дойде време за готината част: ние раздаваме 5 двойни покани за партито. В своята може би най-популярна песен Low Deep T  пее „Мисля, че оставих любовта на живота си в Казабланка…“

Кажи ни в коментар под статията за какво се сещаш, когато чуеш „Казабланка“ и заведи другарче на концерта в петък.

Печелившите са:

Nelly Mladenova

Svetla Ivanova

Marie-Claire Todorova

Anjela Ivanova

Te Zla

Имаме още куп готини неша за раздаване от предстоящата премиера на "Карибски пирати: Отмъщението на Салазар".

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *