Баш 10 години на \“Баш бара\“

... а ние се черпим заедно с тях по(д) баровете

0 коментара Сподели:

"Баш бар"-ът си е един вид институция. Първото нещо, което се сещаш, когато някой каже "Градина", и последното нещо, което си спомняш, когато си тръгваш от там.

Ако щеш вярвай, но за такова легендарно име им трябваха 10 години, или по-скоро 10 лета, в които да ни карат да се чувстваме като у дома си. И тази година те празнуват, че ги има от толкова време, а ние се черпим заедно с тях по(д) баровете.

Прогнозата за лятото включва много слънце, шотове и супер добра музикална програма (абсолютно безплатна през цялото лято – бел.ред.), заради която дансингът няма да се отърве от нас. Дочухме, че по пясъка ще трeщят момчетата от Delinquent Habits, Gabin, Alice Francis,  Mo' Horizons, Crazy P, Dr. Packer, Fuel Fandango и още много добре-познати изпълнители.

От родните имена незаменимия изглед към безкрая ще споделим с Белослава и Мартен, Ъпсурт, Спенс, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, The Top Stoppers, Мастило, Орлин, Уикеда, Акага, Bobo and the Gang, F.O., а навръх July Morning ще ни позабавлява Shame Party крюто.

В допълнение с всички тези артисти ще кажем, че празникът ще е подобаващ, денонощен, както винаги, а вайбът ще е това, което ще ни топли чак през зимата, като се сетим за него. Опъваме палатките в близост и се отдаваме на всички блага, които има тук – мястото, където даже и слънцето слиза да му сипят нещо за пиене следобед.

Какво още слагаме в To-do list за лято 2017?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *