5 събития след работа

Практична селекция на събитията тази седмица

0 коментара Сподели:

Дните са дълги, вечерите – светли, и едва ли ти се прибира директно вкъщи след работа. Ето пет събития, които можеш да посетиш, щом изключиш лаптопа.

ALL STARS 2017 БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ФУТБОЛЕН МАЧ

Кой не иска да си припомни славните години на българския футбол и звезди като Христо Стоичков, Мартин Петров, Красимир Балъков и Стилиян Петров? Прибави към тях и имената на Луиш Фиго, Неманя Видич и Патрис Евра, и ще получиш рецепта за единствена по рода си футболна среща. Ако все още не си се втурнал да търсиш билети в последния момент, ще ти напомним, че мачът е организиран от Димитър Бербатов и средствата отиват за успелите деца на България.
Кога: 14 юни, сряда, 20:00 ч.
Къде: Национален стадион „Васил Левски“, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ №38
Вход: 30 – 999 лв.

КАК ДА СЪЗДАДЕМ УСПЕШНА ИМЕЙЛ КАМПАНИЯ С МИНИМАЛНИ РАЗХОДИ

Ако още не знаеш, използването на електронна поща с цел маркетинг е един от най-ефективните начини да ангажираш публиката си. Без значение какъв е бизнесът ти, малко познания в областта със сигурност няма да навредят. Всички тънкости – от създаване на стойностно съдържание, до разграничаването от спам съобщенията и избор на правилна кампания, ще ти станат втора природа. Нужни са ти само час и трийсет минути свободно време и доза предприемачески дух.
Кога: 15 юни, 18:30 ч.
Къде: Training Academy, бул. „Витоша“ №19
Вход: 30 лв.

SCIЕNCE PARTY В МУЗЕЙКО

Чакаме децата да си тръгнат, за да превърнем музея в парти зона. Срещата е на покрива на Музейко, където ще има музика, коктейли и наука за пораснали. Докато се любуваш на нощното небе, от Cactus Lab ще те запознаят с един особен вид лунен кактус и ще ти помогнат да разбереш кое растение е твоето и как можеш да си го отгледаш вкъщи. Ще има прожекции в планетариума, а за доброто настроение ще се погрижат от Aperol Spritz.
Кога: 16 юни, петък, 19:30 ч.
Къде: Музейко, ул. „Проф. Боян Каменов“ №3
Вход: 15 – 25 лв.

15 ГОДИНИ БГ ПРЕС ФОТО

300 от най-добрите журналистически фотографии можеш да видиш до 18 юни във Vivacom Art Hall. Работите показват най-значимите личности и събития за последните 25 години, като влизането на България в НАТО и Европейския съюз, спасяването на медицинските ни сестри и куп кадри от войните в Чечня, Ирак, Либия, Сирия и Украйна. По всяка вероятност изложбата няма да бъде най-романтичното място, на което да заведеш гаджето, но пък твърдо смятаме, че за да намерим решение на обществените проблеми, е важно да не отврщаме очи от тях.
Кога: до 18 юни, неделя
Къде: Vivacom Art Hall, ул. „Ген. Йосиф Гурко“ №4
Вход: свободен

ИЗЛОЖБА ЖИВОПИС И РИСУНКИНА ЕМА ИВАНОВА

Ема е от онези млади хора, които не спират да творят. Завършила изящни изкуства и илюстрация в университета в Ковънтри, Англия, художничката продължава обучението си в специалност Изкуствознание и мениджмънт в НБУ. Основното й вдъхновение идва от природата, която умело пресъздава на платното. В изложбата са включени над 30 творби, които можеш да видиш до 26 юни.
Кога: до 26 юни
Къде: Аукционна къща „Енакор“, ул. „Иван Денкоглу“ №30
Вход: Свободен

Виж какво друго има за правене тази седмица.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *