5 събития в парка

Практична селекция на събитията тази седмица

0 коментара Сподели:

Не ни се стои вкъщи и това е! Подозираме, че и при теб ситуацията не е по-различна, затова сме ти подготвили цял списък със събития, които ти дават перфектното извинение да не се прибираш през идните дни.

GO SKATEBOARDING DAY 

Go Skateboarding Day не е наша приумица, а официално световно събитие, провеждащо се в редица държави. Ако си сред почитателите на този спорт, грабвай скейтборда и се присъедини към групата пред Гимназията по облекло тази сряда. Карането ще продължи цял ден, а маршрутът обхваща куп популярни и не толкова места, включително градинката Кристал и Паметника на Съветската армия. Ако оцелееш до края, заслужено ще можеш да хапнеш и пийнеш, докато музикантите от Piranha FTW празнуват рождения си ден с теб.
Кога: 21 юни, сряда, 10:00 ч.
Къде: начало от Гимназия по облекло „Княгиня Мария Луиза“, бул. “Черни връх“ №37
Вход: свободен

НАЦИОНАЛЕН МОТО СЪБОР "НЕБЕСНИТЕ СИЛИ" МС

Ако си фен на моторите, мръдни само на 50 км от София в края на седмицата. Разполагаш с цял уикенд, за да се забавляваш и споделяш страстта си към високите скорости на националния мото събор. Ще има готини хора, купища храна (приготвена на огън!), бира, басейн, тенис на корт, място за палатки и естествено – много демонстрации. Чухме, че може и с кемпери и каравани. За настроението ще се погрижат „Конкурент“, „Обратен ефект“," Four Play Gang" , "Doctors Gogo Band" и цял куп наши и чужди групи. Подготвяй мотора и те чакаме там. Може и без него.
Кога: 23 – 25 юни, петък – неделя
Къде: гр. Ботевград, парка зад Арена Ботевград
Вход: 10 лв.

BOTANIC PROSECCO PARTY

Кога за последно ходи в Ботаническата градина? Ако задаваме неудобни въпроси, не се притеснявай – намерили сме страхотна причина да отидеш съвсем скоро. Накратко: просеко! Надълго: свежо парти с музиката на Sayluke от „Мелформатор“, ободряващи напитки и лежерен следобед. Част от средствата, събрани от билетите, ще се използват за развитието на градината, която между другото е сред най-значимите на континента.
Кога: 24 юни, 13:00 – 18:00 ч.
Къде: Университетска ботаническа градина, ул. „Московска“ №49
Вход: 2/4 лв.

ЪПСУРТ AT THE ROYAL GARDEN

Абсурд е златното трио на българския рап да се раздава до зори, а ние да не те поканим! При това не къде да е, а в Царската градина. Наистина мястото е необичайно, но пък точно затова ни се струва супер! Освен коктейли и пиперливи рими ще можеш да се насладиш и на танците на балет „Нова“. Очакваме комбинацията да е повече от добра.
Кога: 24 юни, събота, 21:30 ч.
Къде: Tobacco Garden Bar, ул. „Московска“ №6А
Вход: 15 лв.

VINTAGE GARDEN PARTY & BAZAAR AT ONCE UPON A TIME BIBLIOTEKA

В неделя обличаме цветни дрешки, грабваме шапките и отиваме на градинско парти. Мястото е Докторската градина, а домакини ще са Once Upon a Time Biblioteka. Освен готина музика, разхлаждащи коктейли и добро настроение ще има и вече традиционния винтидж базар. Нямаме търпение да се заровим в ръчно направени джунджурии, остарели съкровища и всякакви неща, вдъхновени от вече отминали времена.
Кога: 25 юни, неделя, 15:00 ч.
Къде: Once Upon a Time Biblioteka, бул. „Васил Левски“ №88
Вход: свободен

Очакват ни и едни събития, организирани от В/ХОД – напред към друго измерение.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *