5 събития, които да те настроят на лятна вълна

Практична селекция на събитията тази седмица

0 коментара Сподели:

Официално можем да кажем, че лятото дойде! Така че бързо планирай отпуската и подготвяй банските, защото не остана. Междувременно, ето няколко събития, които да те подготвят за отпускарския сезон.

ДЕГУСТАЦИЯ НА КРАФТ БИРА 

Лятото просто не си е работа без бира. Дали ще й се радваш в градинката пред Народния или от морето, е без значение. Важното е да намериш твоята напитка, която да те освежава през целия сезон, а за това ще трябва да се обърнеш към специалистите. Освен да дегустираш качествена крафт бира, на събитието ще научиш и актуалните тенденции от света на любимата напитка и крафт културата у нас.
Кога: 29 юни, четвъртък, 21:00ч.
Къде: BarMe, бул. „Цар Освободител“ №7
Вход: свободен

ДИНЕНО ПАРТИ

Не е нужно да пускаме анкета, за да знаем, че това е един от любимите летни плодове на всички. И да, сигурно си пробвал прословутата рецепта с алкохол и замразена диня на не едно щуро парти, но това далеч не изчерпва кулинарните й приложения. Наред с класическата комбинация със сирене, ще забъркаме супи, десерти и лимонади, а освен за вкусовите качества, ще научим много и за полезните й вещества от магистър фармацефтът Ралица Цветанова.
Кога: 30 юни, петък, 19:00ч.
Къде: Amuse Bouche Culinary School, ул. „Кораб Планина“ №8-10
Вход: 50лв, с предварително записване

ДА КАРАМЕ ЗАЕДНО РОЛЕРИ И РОЛКОВИ КЪНКИ

Чуем ли за ролери, в главата ни изникват музикални клипове от 90-те, където все се намираше някоя девойка с къси шорти, която да се спусне по плажната алея. Ако искаш да върнеш ролковите кънки на мода, съветваме те да вземеш един – два урока преди да се опитваш да събираш погледи с грациозни пируети и екстремни скокове. По време на Фестивала на здравето и спорта в Южния парк ще можеш да получиш ценни съвети от истински професионалисти, но все пак не забравяй предпазните средства!
Кога: 1 юли, събота, 16:00ч.
Къде: Южен парк, Голяма поляна
Вход: свободен, със записване на място

MISH MASH FEST – SUMMER  EDITION

Какво е лятото, ако не изобилие от цветове и слънчево настроение? И двете ще намериш на поредното издание на Mish Mash Fest, този път с лятна тематика. Мястото е градината на Once Upon a Time Biblioteka и ако търсиш с какво да освежиш дрешките за ваканцията или забавни ръчно направени джунджурии, непременно се отбий.
Кога: 1 – 2 юли, събота и неделя, 10:00 – 19:00ч.
Къде: градината на Once Upon a Time Biblioteka, бул. “Васил Левски“ №88
Вход: свободен

OPEN WATER DIVER COURSE

Ако плановете ти за лятната почивка включват екзотични острови и далечни пътувания, най-добре е да отидеш подготвен. Сигурни сме, че ще те яд, ако имаш възможността да видиш красиви морски създания в естествената им среда, но пропуснеш, защото не умееш да се гмуркаш. Затова, грабвай неопрена и изкарай бърз тридневен курс. Ей така, за всеки случай.
Кога: 1 – 3 юли, събота – понеделник, 14:00ч.
Къде: Scuba Bar Diving School, ул. „Орел“ №1
Вход: 660лв, с предварително записване

Ако пък си на вълна филми, "Дом на киното" е твоето място.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *