СОФИЯ СТАВА ЛОНДОН В THE BIG BEEFEATER CHALLENGE

It has a big taste and we love it!

0 коментара Сподели:

Колко Лондон можем да "забъркаме" в София? През последните две години английски улични музиканти свириха в централното бар каре, обсебен от котки и еднорози татуист маркира най-смелите, а чаен експерт разказа, показа, че и донесе да си "отпием" от лондонската чаена култура. Дано да сте внимавали в случката, защото тази година ще трябва да покажем какво сме научили и да си го направим лондонско без помощ от Острова. 

"Лондонфикацията" на София ще e от човек на човек, от бар на бар, от идея на идея. За да те вдъхнови, BEEFEATER GIN избира петима български артисти, които, водени от мотото IT HAS A BIG TASTE, ще приложат лондонската естетика върху това, което умеят да правят най-добре. Старт дава визуалният артист Жоро Панчев, след което щафетата поемат MIAM с концепцията си за pop-up кулинария извън клишето. Моделът и музикален селектор Ивета Димитрова ще покаже как го разбира брита в музиката, а следващата стъпка ще е в ръцете и ножиците на Пламен Димитров, който ще ни помогне да изглеждаме лондонски – поне що се отнася до прическата. Power Pops, плодовите сладоледи на клечка, ще поемат от там, за да сложат в блендера малко Лондон, пък да видим каква смес и в каква форма ще излезе.

Всеки артист има за задача да създаде проект, с който да вдъхнови теб и следващия "с изключителен вкус" по веригата. Следи представянето на проектите всеки вторник на beefeaterbg.com.

И за да има още повече Лондон в София, тематични вечери ще се случат на ключови места в града. Няма да ти е трудно да ги познаеш по хипнотизиращото червено и добрите коктейли. 2017 е и годината, в която BEEFEATER GIN намери своята нова визуална идентичност. Посланието, което ти изпраща, е да избягаш от Лондон на стереотипите и туристите и да усетиш Лондон на местните, на тези, които всеки ден го правят това, което е.

Вдъхнови се от Лондон, пресъздай част от него в София и предай нататък! Всичко за артистите, техните проекти и тематичните вечери тук.

А ние тези дни се разходихме до Гърция и ти съставихме гайд с най-добрите места за хапване и пийване.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *