5 партита, с които да посрещнеш July Morning

Креативна селекция на събитията тази седмица

0 коментара Сподели:

Първи юли наближава и всички потеглят към родното Черноморие. Ако не знаеш защо, значи си живял в информационно затъмнение поне от хипи ерата насам. July Morning води началото си от 80-те и посреща първите лъчи на юлското слънце на плажа, вдъхновен от едноименната песен на Uriah Heep. Толкова за историята, време е за парти!

JULY MORNING В KITEBAR ГРАДИНА

Класиката си е класика. July Morning е създаден на морския бряг и там енергията му се усеща най-силно. Мястото е добре изпитано, а диджеите, които ще те държат буден чак до сутринта, са цели пет! Освен това денят е петък, така че извинения да не се разходиш до родното Черноморие просто нямаш. Бонус точки, ако го направиш на стоп.
Кога: 30 юни, петък, 21:00 ч.
Къде: Kite Bar, къмпинг Градина, Черноморец
Вход: свободен

JULY MORNING ОТ МУСАЛА

Ако не си падаш по блъсканици и щурите партита по-скоро те изморяват, може би е добре да предприемеш различна тактика. Когато всички тръгват на море, ти иди на планина! Този път няма да си играем на дребно и потегляме право към най-високата точка – Мусала. Планът включва нощни походи, няколко хижи и епична гледка. Ако сега не си направиш кавъра за фейсбук, няма кога!
Кога: 30 юни, петък, 12:00 ч.
Къде: тръгване от хотел Самоков, кк Боровец
Вход: 30 лв.

BEDOUIN FOREST CARNIVAL – JULY MORNING

Да попаднеш случайно в Bedouin Adventure Bar си е трудна задача. Затънтено в Централния Балкан и извън всякакво населено място, тук идваш, за да се изгубиш. Не си мисли обаче, че те пращаме на заточение в гората, защото в бара ще намериш цели 10 диджеи и страхотно 15-часово парти. А навън те чака приказна поляна, чист въздух и кристални водопади – перфектна локация за посрещане на изгрева!
Кога: 30 юни, петък, 21:00 ч.
Къде: Bedouin Adventure Bar, местност Писания камък, общ. Севлиево
Вход: 10 лв.

SOLAR MORNING 2017

Ако шансът този уикенд да излезеш от града клони към нула, не се ядосвай! Както са казали хората, не отидеш ли при партито, партито ще дойде при теб. Или поне в парка на Летище София – до там ще трябва да стигнеш сам. Пътеводител ще ти бъде музиката на Hernan Cattaneo, Danny Howells, Guy J, Guy Mantzur и Liubo Ursiny, а краят ще е чак на сутринта.
Кога: 30 юни, петък, 22:00 ч.
Къде: Паркът на Терминал 2, Летище София
Вход: 30 лв.

HIGH IN JULY В ROAD 66

Краси Москов и екипът на Road 66 имат нелеката задача да те върнат в хипи ерата, до самото зараждане на July Morning. Музикалната селекция ще включва култови изпълнители като Джими Хендрикс, Ролинг Стоунс и Бийтълс, а входът е безплатен. Накратко, ако искаш да посрещнеш Джулай точно като хипитата, значи си на правилното място.
Кога: 30 юни, петък, 21:00 ч.
Къде: Bar Road 66, ул. „Позитано“ №15
Вход: свободен

Посрещни и негово величество лятото с тези събития.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *