Офисът на Gо Guide отвътре, отблизо и в целия му блясък

Ето къде правим най-якия гайд у нас

0 коментара Сподели:

След близо едногодишно лутане покрай празните черни стени в офиса, забързани в дневни задачки, месечни проекти, летни гръцки карти, годишни награди и още какви ли не неща, които ни се случват освен списанието, най-накрая намерихме време да преобразим нашето местенце в точно това, което искаме.

Да материализираме емоциите и ежедневните си дилеми върху черното платно, да оставим по парченце от нас навсякъде наоколо и да направим нашия втори дом наистина уютен и приятен за пребиваване.

Тъй като сме по-добри в писането, отколкото в рисуването, на помощ ни се притече Mdln. Тя е инкогни илюстраторът, който изрисува част от съдържанието на Гайда върху черните стени. Позната е като Мадлен Начева, визуалния редактор на "Капитал", която обича числа, драсканици и паста и има умението да разбира хората с по-малко от дума, имайки предвид, че всички се познахме в рисунките й.

Зад камерата пък застанаха нашите приятели от Gold Grippin, които по принцип ни навестяват често и безпричинно, но този път решиха да свършат и малко работа.

Благодарим на гореспоменатите, както и на палмата Коко и кактусите от cactus Lab, които правят ежедневно живота ни с една идея по-отговорен и свеж.

Без повече да увъртаме в излишни любезности, направо превъртаме приказките и пускаме видеото. Ето къде правим най-якия гайд у нас.

Ето и музиката, която звучи докато работим.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *