SHEDD: Мода от телефона в гардероба

И как да пътуваме с малко, но ефективни дрехи през лятото?

0 коментара Сподели:

Куфар и всичко необходимо или раница с неизбежни компромиси? Вече не е нужно да правим този избор насред разхвърляните си дрехи, докато стягаме багажа за почивката. Но можем ли да си вземем и синята рокля, и поне пет чифта обувки, и онова червено сако за всеки случай?

Как да поберем половината си гардероб в куфар с размери 60 на 100 см?

Отговорът идва от модното приложение Shedd.

Полезни съвети по темата дава Ана Динкова, автор на блога Ana’sHandbag. Преди да започнем с багажа, е важно да си отговорим на няколко въпроса:

1. Коя е дестинацията?
2. За какъв период ще пътуваме?
3. В каква компания?
4. Имаме ли програма – спорт, туризъм, културни обиколки, романтика, специални поводи?
5. Имаме ли бюджет за непредвидени покупки?
6. Искаме ли да донесем нещо за спомен?

Ако ще ходим на море с приятели или на планина,  по-добре да оставим роклите с гол гръб и токчетата вкъщи. Едва ли имаме нужда и от 3 чифта дънки, когато заминаваме само за уикенда. Когато сме с любимия, винаги искаме да изглеждаме възможно най-добре, затова една красива рокля и секси бельо са задължителни. Пътувайки в чужбина пък, обикновено искаме да си купим нещо за спомен, затова винаги е добре да оставим свободно място в куфара за непредвидени покупки.

Тези и много други полезни съвети бяха част от турнето на модното приложение Shedd, което се състоя в 8 български града: Велико Търново, Габрово, Кюстендил, Благоевград, Ловеч, Плевен, Панагюрище и Хасково. Основната мисия на Shedd е да покаже на дамите, че модата е навсякъде около нас и не е нужно да имаме голям мол или куп магазини на известни марки, за да се обличаме със стил и да изглеждаме добре.

Част от събитията беше и известният български дизайнер Николай Божилов с лекция по темата за капсулен гардероб, как да се обличаме според фигурата си и кои са последните модни тенденции за този сезон. „Собственият стил винаги трябва да е водещ, а не последните модни тенденции“, споделя Ники.

Основното правило е да не следваме сляпо модата, винаги да залагаме на класическите дрехи и материи като деним, бяла риза, хубава чанта и обувки от естествена кожа с модерен прочит.

По време на турнето Peace.Love.Fashion имаше и безплатна модна работилница, където всеки можеше да донесе дреха, която вече не харесва или му е омръзнала. С помощта на двете магьосници от MangosheebyKipra Мариела и Деси старите дрехи и аксесоари се преобразяваха в модерни и интересни артикули, които заживяха нов живот.

Не липсваха и разхладителни коктейли от Absolut, а част от момичетата от нашето страхотно SheddCrew показваха как да правим перфектни снимки с телефона си. Добрата снимка е основният критерий, по който се подреждат обявите в приложението Shedd.

Така че, момичета, разчистете гардеробите и вместо да хвърляте омръзналите ви дрехи, обувки или аксесоари, продайте ги лесно в Shedd! А защо и да не надникнете за нови свежи попълнения на гардероба си?

ОЩЕ ЗА SHEDD
Shedd
е първото по рода си мобилно приложение, изцяло посветено на модното пазаруване. С него лесно можете да публикувате обява на любими ваши дрехи, обувки или аксесоари, които вече не носите. В Shedd има огромно разнообразие от дизайнерски артикули, както и различни нови и употребявани модни находки. Красивият и интуитивен дизайн прави ползването на приложението приятно и изключително лесно, като можете да публикувате обява за по-малко от 30 секунди. В Shedd се публикуват средно по 4000 нови обяви на ден от 50 000 уникални потребители.

Готов ли са за бохо лято от 70-те?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *