Grace on air: феерия от глас и музикални интерпретации

Трети сезон на Grace on Air в Sofia Live Club на 4 октомври

0 коментара Сподели:

Каквото и да кажем за красотата, музиката може да го обори само с няколко ноти, подредени в изящна мелодия. А когато те са изпълнени не от една, а от две красиви жени, насладата за душата е пълна. Проектът Grace on Air на композитора и класически пианист Мария Каракушева и оперното сопрано Пламена Гиргинова е доказателство за това. Популярни песни с ново нежно звучене и още много чувственост ни очакват в една есенна вечер на октомври.

Grace on Air е един необичаен проект, който се завръща с третия си сезон още по-провокиращ и вълнуващ. Мария и Пламена са приготвили нова порция от знаменити поп и рок парчета, поднесени в класически стил и изпети като оперни арии. Red Hot Chili Peppers, Depeche Mode, Queen, Nirvana, Lady Gaga, Coldplay, Radiohead, Lenny Kravitz, David Bowie и други поп-икони, дискретно, с финес и леко подбутване се опитват да изместят Тоска и Мадам Бътърфлай от светлините на рампата.

Проектът вече в два сезона успя да събере стотици верни последователи и продължава убедително да доказва, че за истински красивата музика наистина няма значение жанрът, в който се представя. Grace on Air е удивителна възможност да подновите любовта си към някои от вечните парчета, виждайки и чувайки ги по съвършено нов начин.

А и Станислав Йежи Лец твърди, че „операта е вечна, защото не съществува чак толкова глупаво нещо, което да не може да бъде изпято”.

Grace on Air е изключителен спектакъл, където всичко е във въздуха, създавайки феерия от глас и музикални интерпретации. Публиката също. Присъединете се, като си купите билети от Eventim или в самия клуб 20 минути преди началото. Концертът е в две части, започва от 21:00 часа на 4 октомври 2017 и щедро използва всички аудио-визуални възможности на Sofia Live Club.

„Музиката дава душа на вселената, криле на ума, полет на въображението и живот на всичко“, е казал Платон. А ние ви пожелаваме удоволствието да се потопите в музиката на Grace on Air.

Още музика ни очаква и в края на месеца от DUBIOZA KOLEKTIV. Вижте какво си говорихме с тях тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *