5 базара, които да посетиш през декември

Когато сте си подарили всичко възможно, но Коледа продължава да идва

0 коментара Сподели:

Още преди да е започнал, декември ухае на коледни сладки, ароматни свещи, греяно вино и… пазаруване. За да ти остане повече време за тези удоволствия, ти предлагаме няколко ивента. В тях ще откриеш на едно място всичко, което ще ти е нужно, за да изпълниш подаръчния си списък и не само!

 

1. SoBAZAAR Christmas edition #5

Посещенията на базарите в Сохо вече се превърнаха в ритуал, който продължава с коледната си версия. Къщата е събрала всякакви хюге елементи, които да допълнят домашната ни селекция и които да споделим с приятели. Разходката  дотам е перфектният план за първия уикенд на декември и на ушенце ти казваме, че този път ще има живот и в градината, която ще е затоплена и пълна с вкусотии и вино. Остани и след работното време на базара, защото ще има музикална програма, пълна с изненади.

Кога: 2-3 декември, събота и неделя, от 10 до 19 часа

Къде: SOHO Sofia

Вход:Free

2. Базар на ръчно изработени лампи  vol.3

Ако ви е светнала нестандартната лампичка и се чувствате особено креативни, можете да почерпите опит от работилничката за ръчно изработени лампи, която отваря врати в Underground Gallery. Можете да изпратите разработените си идеи, но и да разгледате вече готовите.

Кога: 15-17 декември, от петък до неделя, до 21 часа

Къде: Underground Gallery Studio

Вход:Free

3. BetaHaus Sofia | Handmade Design Marker

За хендмейд феновете и търсещите  нещо уникално – това е базарът за вас. Няма да успеете да избягате от коледното хапване, но ще се насладите и на компанията на много оригинални подаръчета, които да стоплят усмивките на близките ви. Бетахаус са добри домакини и ще ни запознаят лично с творците, подготвили са ни и специална томбола с награди. 

Кога:16-17 декември, събота и неделя, от 10 до 20 часа

Къде:Вetahaus Sofia

Вход:Free

4.Mish Mash Fest – Xmas is coming

Момичетата от града вече са ни познати. Този път ни предлагат селекцията им от брандове, които да запълнят подаръчните ни липси – разнообразие от модни находки до ръчни шоколадови бонбони – удоволствието е на всички нива. Не се колебайте да направите подарък и на самите себе си.

Кога:9-10 декември, събота и неделя, от 10 до 19 часа

Къде: Зала за събития „В парка“ („Малкото НДК“)

Вход:Free

5.Fika Christmas Market

Cosmos пък са домакини на третото издание на Fika Market. Седмица преди Коледа можем да закрием подаръчната треска по най-приятния начин. По традиция ни изкушават с шведски печива. В допълнение в сърцето на центъра на София ще се помести и селекцията им от познати и непознати марки – имаме им доверие : )

Кога:17 декември, събота, от 11 до 19 часа

Къде:Cosmos Coworking Camp

Вход:Free

Ако си фен на "Междузвездни войни", това е точно за теб.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *