Switch the seasons: първи сняг!

Скиори и сноубордисти посрещат зимата с мегапарти

0 коментара Сподели:

След изненадващия както винаги първи сняг за сезона, време е да го посрещнем подобаващо. За зимно мегапарти става дума, разбира се! За втора поредна година бар Switch организира голямо парти за посрещане на снежната част от годината и смяната на сезоните. След като не само планините, а и някои от градовете вече побеляха, редно е да се постави началото на епични карания в прясно навалелия сняг, топли вечери във високопланински хижи и много зимни партита в бара естествено. Кой бар ли? Switch!

Още от отварянето си бар Switch установи традиция да отпразнува смяната на сезоните с голямо парти два пъти годишно – през май и през ноември. Събитията са свързани с цялостната тематика на заведението и концепцията му, обвързана с екстремните спортове и активния начин на живот. А сега идва ред да превключим от лятно на зимно партистоене – от сърф към ски, от плажа към планината, от една страст към друга.

След три последователни издания с гост диджеите Krafty Kuts (UK), Woo D (SL) и Marc Hype (D), четвъртото ще посрещнем с Mister T (Cold Busted Recs.), идващ от съседна Гърция. Точно оттам очакваме циклон и влажност, която да се смеси с ниски температури у нас и да се превърне в бяла приказка. За добрата музика ще съдейства и K.O.
Вали ли вече? Кога започва сезонът в Банско и Боровец? Ще караме ли на Витоша тази година? На тези и други екзистенциални въпроси ще потърсим отговори заедно на 25 ноември.

Входът е свободен, парти настроението – гарантирано. Нека полеем заедно още един безавариен, богат на сняг и емоции, ски и сноуборд сезон тази зима!

Партньори на събитието са Bushmills Irish Whiskey– Black Bush и Списание 360°.


Още за гост-диджея Mister T. (Greece)

Основният акцент в музиката на Мister T. е груув, съчетан с фънк, джаз, латино, хип хоп и електронни елементи. Неговите парчета се приемат много добре в диджейския свят и са ремиксирани от известни артисти като Club Des Belugas, Kaleidoscope Jukebox, Timewarp Inc, Omegaman, Jayl Funk, Umbo, Funky Destination, My Neighbour Is, Mojo Rising, Sixfingerz, Green Street, Es-K.

Виж кои от приятелите ти ще ходят и във фейсбук събитието.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *