Този секси, секси мъж: Само по татуси, моля!

Травис Маккой пак и пак, ако може

0 коментара Сподели:

Толкова го харесваме, че чак не ни е удобно. Всъщност удобно ни е! Би ни било удобно и на всеки сантиметър от тези разкошни 1 и 96, колкото е висок лошият и шарен като приятен неделен сън американски рап изпълнител и композитор Травис Маккой. Истината е, че нашето съботно момче не е лъжица за всяка уста. Ако харесвате Митко Бербатов, Дейвид Бекъм или Леонардо ди Каприо, това определено не е вашият мъж. Ако мечтаете за юпи с добра заплата и букет червени рози за всяка годишнина, значи отново Травис няма да ви свърши работа, но няма проблем – ние ще го вземем. Забелязахме го още през 2006 г. с ето това парче и искрено завидяхме на тази ужасна Кейти Пери, че го гледа влюбено, облечена в суичъра му, докато той й пее, но да започнем отначало.

Травис Лазар „Трави“ Маккой се ражда в един разтапящ 6 август 1981 г. в Женева, Ню Йорк, и неслучайно гените му го превръщат в нещо прекрасно с шоколадов оттенък. Баща му е хаитянец, а майка му е с ирландски произход. Разбира се, като всички сърцеразбивачи Трави кара скейт като дете и след една нелепа злополука остава в инвалидна количка 4 месеца. Това му помага да развие другите си таланти обаче – рисуване, а по-късно и музика.

     

Още на 15 години става чирак в известно tattoo студио и се влюбва в хардкор пънка, а по-късно, точно като по филмчетата, ходи на музикални батъли в инди рап клуба Fat Beats.

В гимназията Маккой застава на барабаните и заедно с баща си и брат си основават групата True Life Playas, която самият Травис признава, че е била просто ужасна. Добре че съдбата е милостива и го среща с бъдещия му съмишленик Мат Макгинли. С него, увлечени по пънк рок, инди рок и хип-хопа, създават през 1997 г. бандата Gym Class Heroes, с която им потръгва достааааа добре. През това време Трав след гимназията се ориентира към Munson-Williams-Proctor Arts Institute със специалност изобразително изкуство и илюстрация, но не издържа дълго. Има период, в който нашето момче работи в салон за татуировки, преподава изкуство в Boys & Girls Club през деня и доработва на бензиностанция през нощта.

През 2010 г. Маккой започва соло кариера, като първоначално мисли да стартира с мрачни акустични песни, отразяващи състоянието му след раздялата с Кейти Пери (да, това момиче се гушка до нашия човек цели 2 години, а дори по едно време се носи мълва за пръстени с жълти диаманти) и други трагедии, но по-късно се отказва. В крайна сметка се мести в Маями, Флорида, и през същата 2010 г., на 8 юни излиза дебютният му албум Lazarus. В същия албум Травис кани Бруно Марс за парчето Billionaire, което чупи де що има класации по целокупната земя. През 2013 г. Маккой издава сингъл с Джейсън Мраз, озаглавен Rough Water, а през 2014 г. пуска сингъла Keep On Keeping On с Брендън Ури.

От тогава до сега Травис се изгуби малко от светлините на прожекторите, но не и от нашите сърца. Ако сте решили да водите вкъщи Трав за запознанство с мама и татко – не ви съветваме. Момчето е с няколко ареста, няколко зависимости и няколко изчиствания след тях. Сега мислим, че е добре, но и да не е, честно казано – няма значение. Травис не е от онези, с които мечтаеш за деца и щастливо семейство, нито дори за общ дом и пухкаво куче. Той е от момчетата, които чупят сърца, с които се ходи бос по дъждовни топли улици, спи се на покриви, изпускат се влакове и се яде пица след безпаметни нощи. Той е от ония, с които се бяга дълбоко и за малко. Целува се дълго, тича се след лавини и не се катерят върхове, а по-скоро се мотаете лежерно под тях с нещо ароматно за пушене и мляко с какао за пиене. По кецове и снежинки. Идеално като за декември. Идеално като за нас.

Какво ще правиш през уикенда?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *