Свеж въздух и вода в офиса

Имаме си нови придобивки и бързаме да ти се похвалим

0 коментара Сподели:

От този месец в офиса на Go Guide дишаме чист въздух и пием филтрирана вода. Имайки предвид неволите на всеки столичанин през последните години с тези два жизненоважни „компонента“, ни трябваше знак от съдбата, за да намерим решение поне за екипа. Първата ни среща с машинките на PureWater беше в новото споделено пространство Generator. Жаждата ни отведе до футуристичната машина, която първо си харесахме на вид, а след глътка-две вече знаехме, че с нея имаме общо бъдеще. 

Историята с щастлив край продължи с кратък информационен рисърч на purewater.bg и среща за уточняване на наема. В офиса им попаднахме и на другия ни офисен другар Winix, който със специалната си филтър система ще се грижи да имаме чист и свеж въздух за една по-здравословна среда. 

Така че: safety first е положението.

Офисът ни се намира на „Раковски“, откъдето минава целият трафик и тапите от коли напоследък съвсем отровиха района. Скоро четохме, че замърсяването на въздуха в затворени помещения е 5 пъти по голямо от това на открито, така че нямаше време за губене. При нас все има някоя бременна колежка, която изпада в паника, щом някой кихне, и вместо наздраве го изпраща вкъщи, така че това още повече форсира нещата.

Според книжката на Winix моделът HR-950 има 5-степенна филтрация, която спомага за неутрализацията на вируси, бактерии и микроорганизми. Повече няма да си играем на „Предай, без да връщаш“ и ще имаме една малко по-уравновесена кандидат-майка (заводски хумор). Филтрите ни помагат и да неутрализираме различни невидими полени, акари, гъбички и прах, както и неприятните битови миризми, което ни е много важно, сещаш ли се. Машинката има сензори, които ги улавят и сами си променят скоростта. Когато се върнем от обяд, Winix е най-недоволен и превключва на high режим. Тогава всеки е поел миризмата от обедното меню на половината ресторанти в района. В този час отваряме широко и прозорците, така че, ако минеш покрай офиса ни, вдишай дълбоко свеж въздух, ние черпим.

Много сме щастливи и от роботчето Asset с шест очи и три филтъра, което ежедневно ни набавя необходимата доза чиста вода. Без бактерии и замърсители, запазвайки минералния състав на водата.

Машината предлага в менюто си вода със студена и стайна температура, гореща за чай и любимата ни газирана вода.

Имайки предвид, че тук често се пият и високоалкохолни напитки, последната екстра ни целна точно в десетката. Инсталацията се прави от техник на PureWater, като единственото условие е да им дадеш достъп до чешмяна вода. Това отменя и момчетата в офиса, които всеки месец мъкнат големите галони с минерална вода по етажите. От всяка гледна точка „всичко е точно“!

Ето и нещо подходящо за твоята кожа.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *