5 събития за градския ти живот преди празниците

Предколедно си действаме из града

0 коментара Сподели:

Ето че предколедната седмица стартира, можеш да усетиш вълнението не само на работното място, но и у дома, за това сме ти приготвили пет събития, които да те държат в добра форма за предстоящите празненства, да ти оставят енергия, но и да поддържат интереса ти към градския живот на обичайните високи нива – изложби, театри и предколедни коктейли – всичко в една седмица.

1. Urbanites-London, Sofia, Milan

Ако още не сте чули за Urbanites, то това е колаборативен арт проект, чиято цел е да свърже артисти и музиканти от всички краища на света. Ако се интересуваш от темата за младежката градска култура, фен си на алтернативната фънки вълна в София, заповядай да се запознаеш с още творци, вдъхновени от софийските urban knights.

Кога: 22 декември, 19 часа
Къде:Portrait
Вход: 6 лв.

2. Органично движение/Organic movement

Градът ни е все по-богат на събития, които да задоволят всякакъв тип интерес у нас. Органично движение е експериментален клас по идея на Войн де Войн. Можеш да се запознаеш с различните системи на движение, да се потопиш в импровизационния танц, където умът и тялото са едно. Какво по-подходящо за предновогодишно експериментално начинание.

Кога: 20 декември
Къде: The Fridge
Вход: 8 лв. (предварително записване)

3. Пластмасов рай

София отново се превъплъщава в международна сцена, домакини сме на мултимедийната изложба „Пластмасов рай“. В края на годината използваме времето за равносметки, а събитието ни подтиква да помислим и в по-глобален план. Насочва погледа ни към проблема със свръхконсумацията, а в днешно време смятаме, че правилните действия изискват редовно зареждане с доза информация.

Кога: 14 декември – 7 януари
Къде: Credo Bonum Gallery
Вход: свободен

4. Бесове

Подходящо време за театър ни е всяко време, затова преди коледните офанзиви използваме да си дадем последен шанс за това изкушение. „Бесове“ е постановката на Иван Добчев в театър „Сфумато“, която привлече вниманието ни. Ако и ти смяташ, че сега е моментът за „изгонването на бесовете“, побързай да вземеш своя билет, защото интересът е голям.

Кога: 18 декември
Къде: Театрална работилница „Сфумато“
Вход: стандартни билети

5.Funk da System /Marten&RawLand/ – 21.12.2017, бар „Петък“

Завършваме подобаващо с последното за годината издание на Funk da System този четвъртък. Домакините от бар „Петък“ ни очакват, както обикновено в компанията на Marten Roberto и Raw Land. Приготвили са празничен коктейл от фънк, хип-хоп,соул, бреакс и всичко любимо на почитателите като нас. Броим го за подранил коледен подарък, така че отиваме с нетърпение.

Кога: 21 декември, 21 часа
Къде: Бар „Петък“
Вход: свободен

Ето и още 5 събития.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *