5 събития, с които да предизвикаш мотивацията в себе си

Седмичната ни селекция събития за 15-21 януари

0 коментара Сподели:

След старта на годината се стараем да поддържаме мотивационните си нива все така високи. Използваме всеки удобен момент, за да се отдадем на нещо полезно, но в никакъв случай нямаме намерение да се примиряваме със скуката. Сумирали сме няколко събития, които да погъделичкат професионалния ти интерес, да ти бъдат от полза, но и да са увлекателни.


Storytelling за дизайнери

В семинара ще се обсъждат различните техники за прилагането на storytelling чрез разнообразни дизайн елементи – symbolism, iconography, logos, color, composition, както и  typography. Ако се интересуваш как да привлечеш интереса на публиката си и да спечелиш вниманието ѝ, тук е мястото, на което да зададеш въпросите си.


Кога: 16 януари, 19:00 – 20:00 часа
Къде: Fox Creative Studio
Вход: свободен

 

WordPress практики, които е важно да знаете

Лектор на събитието – Димитър Дучов се занимава с изграждането на уеб сайтове и WordPress, помагал е за изработването на десетки такива. Имаш възможността да научиш всички позитиви за интернет присъствието и за това как да направиш сайта си по-добър. Възползвай се от тази част на семинара, провери и събитието на следващия ден, което да посетиш в продължение на темата. 


Кога: 17 януари, 19:00 – 22:00 часа
Къде: SoftUni Digital
Вход: Предварителна регистрация


SoGAMIFICATION – въвеждащ семинар с водещ Митко Симидчиев

Семинар, който ще ни въведе в безкрайните възможности,отключващи се чрез метода на игровизация. Разкрива се цялото удоволствие при прилагането на игри в продуктивните ни дейности, в ученето и влиянието им върху мотивацията ни. Механиката на играта може да се прилага, така че да накара всеки да участва с желание в постигането на поставената цел.


Кога: 18 януари, 19:00 – 20:00 часа
Къде: SOHO Sofia
Вход: 10 лева, заплаща се на място

Как да сътворим WordPress сайт 18

Всичко, което трябва да знаеш при създаването на WordPress сайта си. Как да планираш и да се подготвиш за създаването му, как да инсталираш и настроиш сайта. Също ще ти бъдат дадени насоки относно дизайна, създаването на съдържанието и позицията му сред търсенията в мрежата, скоростта и подробности за дообработката и тънката оптимизация на сайта.


Кога: 18 януари, 19:00 – 20:00 часа
Къде: SoftUni Digital
Вход: предварителна регистрация


Google Talks About How To Master The Digital Marketing World 18-19


За пръв път маркетинг отборът на Google идва на посещение при нас. Не пропускай възможността да чуеш съветите им за израстване в бизнеса в тази така конкурентна среда на дигиталния свят в днешно време. Семинарът им ще бъде цял ден и е разделен на 4 сесии, които да отговорят на най-основните ти въпроси, не пропускай да запазиш мястото си.


Кога: 18, 19 януари, 10:30 и 10:00 часа
Къде: Puzl Coworking
Вход: свободен, но е нужна предварителна регистрация

Ето и още пет събития, които да посетиш.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *