Трендовете, които ще властват и през 2018-а

Представяме ти модното ни ДНК за текущата година

0 коментара Сподели:

Тенденциите, които ще властват следващите месеци, не са нищо повече от светла, смела и наистина много вдъхновяваща част от гардероба ни, която е там от изминалата година и ще поостане за известно време, докато съвсем не се изгуби в чисто новите трендове, които ни е подготвила 2018-а. Но понеже сме в началото на годината, си позволяваме да направим кратък списък на всичко, което трябва да присъства в ежедневните ти модни превъплъщения, ако наистина смяташ, че модата е част от твоето ДНК и ако обичаш да си сред тези, след които се обръщат с любопитство и възхищение.

ПАЙЕТИ И БЛЯСЪК

Отблясъкът на пайетите ще е наистина нещо важно това лято и не бива да го подценяваш. Дрехите на почти всеки моден бранд блестят от закачалките, като започнем от тези на Том Форд и Марк Джейкъбс и стигнем до Гучи (на снимката тук), Диор и Шанел.

ПАСТЕЛ

Независимо дали люляк, розово, синьо, лимоново или патешко жълто, очаквай това да са най-котираните нюанси през идващия сезон. Колекцията на Виктория Бекъм (на снимката) е показателна за това, как можеш да запазиш добрия стилен тон, дори и да си от горе до долу полят със захаросани цветове.

КАРЕ

Карето пренася влиянието си и през тази година, след като през изминалата сякаш не успяхме да му обърнем нужното внимание. Упорито то се настанява в гардероба ни, за да ни покаже, че то не е нещо ексцентрично, а десен, който прави аутфита ни да изглежда като висш пилотаж.

ПЛАСТМАСА И ВИНИЛ

Перфектното другарче на британските лета. Водоустойчивите пластмасови дрехи и аксесоари ще се опитат да обърнат представите ни за мода още тази пролет, а имайки предвид, че са оставили своя отпечатък в колекциите на Шанел (на снимката), Изабел Марант, Бърбъри, Топсън, Калвин Клайн и Фенди, се очертава в различни свои интерпретации да поостане и много след това.

РЕСНИ

Избягали далеч от фестивалния си имидж, ресните имат нов прочит. Celine, Bottega Veneta и Loewe вече им дадоха супер сили, с които сложно да се вплетат в ежедневните ни образи.

ЯРКИ ЦВЕТОВЕ

Следващото лято ще бъде много ярко – от Ню Йорк до Париж, от Christopher Kane до Roksanda Ilincic смелите нюанси са в колекциите на големите и ще превземат монохромния минимализъм на зимата с лекота.

ПРОЗРАЧНОСТ

Прозрачността беше сред основните тенденции през изминалата година, с която трудно ще се разделим и тази. Все още не сме показали всичко и имахме нужда от време, за да се разкрием напълно, така че ще последваме примерите на Dior, Simone Rocha, Prabal Gurung и още смели автори за това, как да бъдем повече себе си.

ВОЛАНИ

Воланите добавиха нужната женственост в тоалетите ни. Erdem (на снимката), Alexander McQueen, Givenchy и Valentino експонираха романтизма върху творенията си, които заприличаха на сякаш току-що излезли от гардероба на Мария-Антоанета.

ОБУВКИТЕ НА ПЕПЕЛЯШКА

Ако блясъкът върху дрехите въпреки тенденциите ти идва в повече, то можеш да разпръскаш светлина само върху обувките, които ще те отведат директно в приказките за Пепеляшка. Искрящи, с пайети или без, с чорапи (виж Miu Miu за повече вдъхновение и подробности), те еднолично окупират модния връх.

НАСЛОЯВАНЕ НА ЧАНТИ

Ако така или иначе винаги си с поне няколко торби в ръцете, значи си в играта. Това е годината на многото чанти с различни големини и форми, с различно предназначение, чиято идея е наслагване в разнообразни варианти, както ни учат Chanel, Dolce & Gabbana и Gucci.
 

Ето още един тренд, който определено ще ти допадне.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *