5 събития за нестандартно мислещите

Февруари ни предизвиква да излезем от познатите рамки

0 коментара Сподели:

Обича ме, не ме обича – популярните лица на февруари ни преследват от всеки ъгъл. Ако тайничко плачеш за разнообразие и свежият полъх на нестандартното ти се отразява добре, ето няколко събития, които ще те изкарат от „рамките“.

Лицата на Витоша – документален филм

Ако и ти като нас таиш безкрайна любов към природните дадености, то дружно ще се съгласим, че Витоша е бижуто на столицата ни. Документалният филм за лицата на планината ще ти представи хора от всякакви области, чиито животи са обединени около страстта по планината.

Кога: 13 февруари, 19-21 часа
Къде: Betahaus
Вход: свободен

Видео изкуство в полунощ // Videoart at Midnight

Утвърдената платформа за популяризиране на видео изкуството Videoart at Midnight гостува и в София. Директно от Берлин изложбата е в отговор на иновативните нужди в берлинската художествена сцена. В продължение на няколко дни ще можем да споделим удоволствието от видеата, които са подбрани за случая.

Кога: 13-16 февруари
Къде: Goethe-Institut Bulgarien
Вход: свободен

SoEXHIBITION – Същества и случки

Чудатите същества на Елена Владинова те очакват! Ако не си запознат с тях имаш възможността да го сториш през целия Февруари. Нетипични и нестандартни, всеки детайл от тях може да ти стане любим. Не ги пропускай! 

Кога: 01-28 Февруари
Къде: SOHO Sofia
Вход: свободен

Протестно четене във Фабриката

Събитието ще бъде по-скоро разговор-четене и независимо дали пишеш, или искаш да изкажеш позицията си чрез вече написаната литература, можеш да заповядаш. Фабрика Автономия и Underground Литературни четения си партнират в тази инициатива, виждайки необходимостта от такова събитие.

Кога: 12 февруари, 19-22 часа
Къде: Фабрика Автономия
Вход: свободен

The Official Chilli Boom! Reaper Challenge

Boom Burgers ни предизвикват! Ако си фен на лютото и смяташ, че можеш да погълнеш достатъчно количество от него, че да спечелиш в надпревара, то не се колебай да се запишеш. Бургерът им ще бъде с най-лютите чушки в света – Carolina Reaper, а от екипа ни напомнят, че състезанието не е за време, а за най-много изядено количество!

Кога: 8 февруари, 18-21 часа
Къде: Boom Burgers & Booze
Вход: свободен

Ето и 5 филма, които да не пропускаш в Дом на киното.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *