Този секси, секси мъж: Музика за очите Боби!

Боби с нов албум и влюбването е неизбежно

0 коментара Сподели:

Със следващия ни герой сме приятели отдавна и честно казано, сме виждали не една и две девойки да си забравят граматиката, когато на сцената излезе той и те. Божидар Василев, Боби, или TromBobby, е момчето с тромбона и завладяващата усмивка от любимите ни SouthWick, които отдавна са спечелили музикалните ни сърца. И въпреки че останалите агенти от групата по достойнство могат да участват в тази рубрика, в началото на февруари за повече пролет и ускоряване на пулса ние сме избрали да ти покажем точно него.

Боби буквално е „Бон-Бон“, защото музикалната му кариера стартира в популярната детска вокална група, когато е едва на 8 години, а на достолепната възраст от 10 нашето момче решава да се занимава по-сериозно с музика и така започва да свири на тромбон. Химията е мигновена и двамата с тромбона ги приемат от раз в музикалното училище. Не знаем дали съученичките му тогава са оценили по достойнство тези маслинови очи и широката усмивка, но доста дами го правят бързо след това, когато през 2010-а Боби и неговият съученик Денис Попстоев решават да създадат класически фънк бенд с певица. Следват истории, но без певица, защото момичето, което и до днес сме сигурни, че съжалява, напуска седмица преди първото им клубно участие и така Боби и Денис стават фронтмени на групата, които днес познаваме като SouthWick.

Първият им сингъл Pink Skies от 2011 г. е парче, което и до днес слушаме на рипийт, а след него следват още от приятни по-приятни неща – 2012 SouthWick стават част от Music Clinic Records, излиза дебютният им албум „От плът и фънк“, през 2014 представят специален трибют за феновете на деветдесетарския хип-хоп и модерен фънк, на легендарния продуцент J Dilla. За да отдадат почит на детройската легенда, към бандата се присъединяват Спенс, Белослава, Майкъл Флеминг, Деси Андонова, Николай Данев, Jahmmi Youth, Kin Dread и Антони Рикев /WahTony/. Не пропускаме да ти споменем и парчето „Мисля те“, което заедно с клипа си определено е от хубавите неща, случвали се на родната музикална сцена. И Боби не спираме да го мислим, често и в приятни сцени.

И с риск да ни убие за тези думи – на тромбона в ръцете му сме завиждали неведнъж, но това са други теми.

Музикантите са специална порода хора и честно да си признаем, от кратките ни срещи от близък вид с тях винаги си пожелаваме още малко от същото. А когато говорим за нашето момче, талантът и красотата вървят ръка за ръка, лежерно и без претенции по софийските улици. Леко и както го харесваме обичането – на slow motion. 

Не забравяме да ти кажем, разбира се, и голямата новина. Записан в рамките само на два месеца в края на 2017, Run е второто официално издание под шапката на Sofia Beats, както и солов дебют за Боби след 2 албума със SOUTHWICK и DAYO. Десет аудио фрагмента от неговия дневник, обединени от концепцията за бягството като форма на преоткриване и събрали в себе си напрежение, надежда и нови хоризонти. Албумът Run е вече в онлайн платформите и може да се слуша и купува, като първото е абсолютно задължително! Местата са тук , тук и тук , а както каза Прея за съботния ни герой и новия му албум – „Това е новият саундтрак на 2018-а. Празник за всички сетива. Звучи като грейт съксес, духовно и ментално извисяване, късане на стари, неползотворни отношения, създаване на нови, по-стабилни и обогатяващи такива. Мирише на гадженца и парички. Има вкус. Усеща се като 100 градуса. Пари. 'Щото е от днес. Заслугите са на Сър Божидар. Благодарете му на него“.

Е, Боби, за тази усмивка, за тези очи, за рисунките по тялото и музиката, от която ни омекват колената и по която меко и леко ще се носим тази пролет – Благодарим!

А като стана дума за готини мъже родно производство…

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *