Тънки презразмки и дантела

Още един полъх от 90-те, който не успява да изживее миговете си вече над 4 модни сезона

0 коментара Сподели:

Това е слип роклята, която се събуди от дълъг сън, протегна се, стана от леглото и директно влезе в гардероба ни, като а must have елемент. Да, тя понякога прилича на нощница, в последните интерпретации на дизайнерите я виждаме с малко дантела или изцяло от коприна, но въпреки препратката към неактивната част на деня слип роклята е непростимо съблазнителна и може да разсъни дори най-обикновен моден дилетант.

Носим я на голо, за да ни държи ни хладно през лятото, или върху останалите си дрехи през зимата, това е дреха, с която можеш да преминеш през всички сезони, и дреха, с която не може да сбърка нито една жена, независимо от начина, по който изглежда фигурата й. 

Абсолютен универсален боец, който ще те съпровожда през всички точки на to do листата ти, стига да си достатъчно добра в жонглирането с два чифта обувки. Чифт стилето, когато искаш да проправяш път към сърцата на хората, и чифт кецове, когато искаш да ти е просто удобно.

Що се отнася до дизайнерите, то почти не съществува такъв, който да не я обича – от Марк Джейкъбс, Александър Уанг и Рикардо Тиши, всеки има романтична слабост към нея. Ние също, затова ти я представяме в целия ѝ уличен блясък, така както сме свикнали да я носим и обичаме…

Ето и кои ще са водещите трендове през 2018-та.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *