Добрaта стара Yalta се завръща с 9 запомнящи се партита

Sandy Rivera, Victor Calderone, Âme, Matador и Fabio Florido са само част от имената, които ще гостуват в клуба до края на март

0 коментара Сподели:

Има едно място в града, което няма нужда от представяне, независимо в кой възрастов сегмент се намираш. Yalta Club е легенда и едновременно с това най-живата връзка на градските хора с електронната музика. Мястото не спира да ни радва с гигове на едни от най-големите имена на електронната музика в програмата си и очевидно разполага с неизчерпаем извор на енергия, която до края на март генерира цели 9 партита за взривяващо добро настроение.

На 10 февруари YALTA CLUB кани един от най-близките си приятели, Sandy Rivera.

Sandy Rivera е добре познат на всеки от нас. Може да знаете текста на Finally, да сте чували някоя от многобройните му продукции или пък миксовете, които оглавяват класациите в последните 15 години. Във всеки случай сте чували името му и поне веднъж сте танцували под звуците на музиката му.

Като един от най-уважаваните продуценти на редица поколения Sandy Rivera заема сигурно място в света на хаус музиката и дансингът е мястото, на което той триумфира.

Познат с прякора си Kings of Tomorrow, Rivera влага несравнима креативност в творчеството си, като съчетава многобройни стилистични влияния, преминаващи от нестихващ хаус, през тек и фънк бийтове, до R&B елементи.

На 16 февруари YALTA CLUB кани Soulful Traveller and George Quest, познати още като Soul Fiction.

Проектът Soul Fiction се ражда благодарение на общата страст на Николай Панов (Soulful Traveller) и Георги Елисеев (George Quest) към хаус музиката. Тяхна е заслугатаза гостуванията на световноизвестни именав България като Djeff Afrozilla, Zepherin Saint, Ralf Gum, Ian Friday, Rancido, DJ Angelo, Jose Marquez, Eva Gardner, Boddhi Satva и други.

Soulful Тraveller започва кариерата си на DJ през 2010 г., а малко по-късно вече е гостувал в поти всеки ъндъграунд клуб в София и по Черноморието. През последните 7 години той се утвърждава като главния виновник за разпространението на afro-deep-soulful house музиката у нас, която е негов специалитет. Партньорът му зад пулта George Quest започва да се изявява като DJ през 2004 г., в САЩ.  Пускал е в редица клубове у нас, както и отвъд океана в Ню Йорк, Чикаго, Ню Джърси и е споделял сцената с имена катоKevin Yost, Black Coffee, DJ Spinna, Tony Humphries, Atjazz, Ian Friday, Mark Farina и други.

На 17 февруари YALTA CLUB ще посрещне GUY J и GUY MANTZUR за удължен B2B сет в Room 1. Вечерта ще открие Liubo Ursiny.

Определено едни от най-емоционалните продуценти на електронна музика в днешно време. Те са властелините на прогресив звука и могат да разтанцува публиката от плажовете на Аржентина до ъндърграунд локациите в Ливърпул. Няма съмнение, че и този път ще им се получи добре в столичната Мека на електронната музика.

На 24 февруари YALTA CLUB празнува 27-ия си рожден ден в двете зали на клуба. Любимеца на публиката Victor Calderone ще звучи в Room 1, а Chris Lorenzo, заедно с RUNO в Room 2.

Думите „световноизвестен“ и „влиятелен“ вече са се превърнали в клише, но когато става дума за Calderone, фактите говорят сами за себе си. С над 20-годишна кариера за пулта той е имал колаборации с някои от най-големите имена в поп музиката като Madonna, Sting и Beyonce и по-скорошни с имена като Adam Beyer, Richie Hawtin, Nicole Moudaber и Paco Osuna. Непрекъснатото му развитие като артист и, разбира се, цялостният му принос към света на хаус и техно музиката му печелят мястото на върха сред най-продуктивните, световни диджеи.

Chris Lorenzo е DJ и продуцент от Бирмингам, който е широко признат като пионер на Jackin' хауса, след като издава за редица лейбъли, като Dirtybird (лейбъл на Claude VonStroke), FoodMusic (ShadowChild & KryWolf) и Night Bass (AC Slater). Lorenzo става известен и с ремиксите си, които получават признание от Disclosure, Ed Sheeran, Rudimental, 99 Souls и много други.

На 2 март YALTA CLUB посреща Matador, Fabio Florido и Liubo Ursiny в Room 1

Matador, който през 2016 спечели наградата Electronic Live Performer на DJ Awards, безспорно е един от най-революционните и гъвкави артисти на световната сцена. Той е близък приятел на Richie Hawtin и е почетен резидент на събитията му ENTER по целия свят.

През 2016 г. Matador, с истинско име Gavin Lynch, откри и собствен лейбъл RUKUS.

Също като Matador Fabio Florido е резидент на легендарните партита на Richie Hawtin ENTER, както и посланик на неговия PLAYDifferently MODEL1. Освен с подкрепата на легендарния Hawtin Florido може да се похвали и с одобрението на артисти като Dubfire, Luigi Madonna, Subfactral, Markantonio и Sasha Carassi. Специфичното му техно го води до фестивали като Awakenings, Sonus и Tomorrowland и в клубове като Barraca (Испания) и Cocorico (Италия), а последният път, в който българската публика го видя, беше по време на миналогодишното Halloween парти на YALTA CLUB.

На 9 март YALTA CLUB посреща wAFF за удължен сет в Room 1.

През последните години wАFF се превърна в един от най-ангажираните артисти на международната сцена, след като се присъедини към влиятелното семейство на Hot Creations/Paradise, издаде няколко забележителни парчета и беше резидент в DC-10 заедно с Jamie Jones. Така като бъдещето му предлага много възможности, той влага всичко в създаването на качествена музика, която да обединява и вълнува. Сингъл му Vibrationz, издаден от Drumcode, лейбъла на Adam Beyer, както и Freaks, издаден от лейбъла на Sven Vath, Cocoon са само някои от хитовите тракове на артиста.

На 16 март YALTA CLUB кани украинката Nastia за удължен сет в Room 2 заедно с Liubo Ursiny.

Симпатичната Nastia е една от най-популярните артисти в Украйна и Европа благодарение на разнообразието от умения, които притежава. Тя се справя еднакво добре с техно, експериментална музика, хаус или DnB, в зависимост от ситуацията. От началото на кариерата ѝ до сега тя е резидент на легендарния клуб в Москва ARMA17. Nastia създава бранда Propaganda през 2010 г. за своето радио шоу, а през 2013 г. стартира и лейбъл със същото име, който издава разнообразни продукции от любимите нови артисти, които тя открива по време на многобройните си пътувания. Лейбълът е и домакин на партита в Европа, изграждайки солидна репутация на Nastia като промоутър. Украинката дори има свой собствен фестивал в Киев, наречен Strichka, който продължава 24 часа без прекъсване и кани гости като Jus–Ed, Helena Hauff, DJ Bone и други.

На 30 март партитата на Liubo Ursiny, TAKEOVER се завръщат с дуото Âme в Room 2 на YALTA CLUB.

Kristian Beyer и Frank Wiedemann започват музикалното си партньорство пред повече от десетилетие покрай споделеното им влечение към чикагския хаус, детройтското техно и други аспекти от живота. В началото издават предимно за лейбъла Sonar Kollektiv, а парчето Rej се превръща в тотален клубен хит. Малко по-късно заедно с Dixon и Henrik Schwarz правят Where We At с вокал на легендарния Derrick Carter. През 2005 г. дуото създава лейбъла  Innervisions заедно с Dixon. Âme могат да бъдат редовно забелязани в клубове като Fabric (Лондон), Lux (Лисабон) и Air (Токио), а техните Innervisions вечери в берлинския бар Panorama Bar се превръщат в епични маратони. Очакваме с нетърпение DJ сет-а на Kristian Beyer в интимната обстановка на Room 2.

Март ще приключи с дуото Neverdogs с open-to-close парти в Room 1.

Marko De Grergorio и Tommy Paone са италианското дуо Neverdogs, което се сформира през 2000 г. във Флоренция. Дуото веднага започва да завладява клубовете и момчетата стават резиденти на някои от топ клубовете в Италия. След няколко години стават резиденти на Egg (Лондон) и имат покани да свирят в почти всички клубове в Ибиса. От 2012 г. Neverdogs са неотменна част от легендарните партита на Marco Carola, Music On в Amnesia (Ибиза), където са пускали рамо до рамо с някои от най-големите имена в индустрията.

Яхни парти вълната още през февруари!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *