В София през уикенда: 4 – 6 май

Какви да ги вършиш в София през следващите дни

0 коментара Сподели:

Този уикенд буквално нямаме спирка както в желанието за парти и добро настроение, така и в търсенето на удоволствия от всякакъв тип. Започваме събота вечер с много смях с тематичния след работната седмица спектакъл на Камен Донев, отскачаме и на най-свежите партита. Неделята отделяме за благотворителното тичане Wings for Life и глезим сетивата си с кулинарните курсове в Amuse Bouche Culinary School.

РАБОТНО ВРЕМЕ ОТ КАМЕН ДОНЕВ
СЪБОТА,19.00 @ТЕАТЪР БЪЛГАРСКА АРМИЯ

 

Спектакълът под авторската режисура на Камен Донев ще е поредното доказателство за точния му език и добрите комбинации между хумор, сатира и ирония. Светът, изтъкан от ежедневните ни битовизми, повечето от които всички споделяме, без дори да подозираме, ще заиграе на сцената на Армията, а в ролите ще бъдат Ивайло Христов, Латинка Петрова, Боряна Братоева и много други познати лица.

SUMMER IN A BOTTLE
СЪБОТА, 23.00 @COSMOS COWORKING CAMP

 

Няма да крием, че си мечтаем за плажни партита и вече ги усещаме все по-близо. Точно затова няма да пропуснем купона в Cosmos тази събота. Tropical хаус ще ни раздвижва през цялата нощ, първото освежаващо питие за дамите ще ги чака на бара като комплимент от домакините и Corona, а патроните Fizzie Water стоят зад идеята, че ще отворят лятото заключено в бутилка.

WINGS FOR LIFE APP RUN 2018
НЕДЕЛЯ, 14.00 @БОРИСОВА ГРАДИНА – СТАРТ

 

Ежегодната благотворителна кампания Wings for Life се провежда из целия свят. Бягането ще бъде на датата 6 май, в един и същи час за всички участници all around the world. Изтегли приложението за мобилни устройства, чрез закупуването му даряваш средства за подобряване на лечението на гръбначните заболявания и увреждания. Стартова точка ще бъде Езерото с лилиите в Борисовата градина, така че ще те чакаме там в компанията на много известни личности, подкрепящи каузата.

NARROW TRAIN RIDE FREE EXPERIENCE FOR GEORGE’S DAY
НЕДЕЛЯ, 6.00 @ЦЕНТРАЛНА ГАРА

 

Ако се чудиш какво по-интересно може да ти се случи в почивния ден, то ентусиастите от Balcanic те канят на едно пътуване във времето. Ще те чакат на Централна жп гара за едно наистина ретро романтично преживяване – пътуване с единствената по рода си теснолинейка в България. Тя ще те отведе до планинския град Якоруда. Специално за празника християни и мюсюлмани се събират около останките на един от най-древните храмове из българските земи. С народна музика на колоритната поляна в подножието на Рила преживяването определено е нещо наистина специално.

БАНИЦАТА НА БАБA
СЪБОТА, 16.00 @AMUSE BOUCHE CULINARY SCHOOL

 

Бояна Рачева ще бъде домакин на кулинарния курс, посветен специално на умението да приготвяме автентична българска баница. Усвоила тънкостите и уменията лично от своята баба – майстор в приготвянето на специалитета. В курса ще приготвиш една тавичка баница, която да отнесеш вкъщи, а всичко необходимо ще ти бъде осигурено на място.

Подготви се за уикенд в Пловдив – с Капана Фест.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *