В София през уикенда: 18-20 май

До къде ще ни заведат градските вълни този уикенд

0 коментара Сподели:

Уикендът се очертава силно обещаваш, събрали сме ти събитията за слънчево и дъждовно време – от сърф и барбекю фиести в събота до културни нощни приключения из столичните музеи и за финал коктейли в Ботаническата на Университета. Просветният май месец не минава и без базари и добри каузи, на които да се посветим.

GONE SURFING: AUSTRALIAN AFTERNOON VOL.2
събота, 16.20-22.00 часа, Switch

Незнайно как Switch винаги успява да предложи перфектния микс за нуждите ни, а тази събота твърдим, че чак са прекалили. След успеха на миналогодишното следобедно парти Gone Surfing е време за второто издание. Този път се гмуркаме заедно с Ribs Brothers и Power Pops, които ще се грижат да няма гладни спортисти на плажната фиеста.

SOUL WEEKEND BAZAR
събота и неделя, Restaurant Soul Kitchen

„Животът се събужда“ е мотото на базара „за душата“ – в зелената градина на Soul Kitchen ще се насладиш на добре подбрана селекция марки, обединени от натуралната им насоченост. Иновативни суперхрани, козметика, крафт бири и сайдери, всякакви био продукти и дори текстил и дизайн съкровища.

ЕВРОПЕЙСКА НОЩ НА МУЗЕИТЕ
събота, 18 часа, музеите в София

Идеята за Нощ на музеите е добра алтернатива на съботната ти вечер, особено ако търсиш разнообразие от обичайните активности. Освен музеите, столичните галерии също ще работят, допълвайки програмата си с различни изложби, концерти и всякакви арт прояви, посветени специално на събитието.

MUSIC FOR LIFE 
събота, 21.30 часа, Mixtape 5

„За някои хора животът е музика. За други – музиката е живот. В този случай тя е още нещо“ – отиваме да чуем всички артисти, които се включват в благотворителната вечер в помощ за борбата на Орнела. Съставът е жесток и включва Прея live band, Spens, The Top Stoppers, Zafayah, DJ KickOn, Crash, Emil Prize, Crackhead и Bad n Boujee.

BOTANIC PROSECCO PARTY
събота, 13 часа, Университетска ботаническа градина

Обичаме нестандартните събития, а просеко парти в Ботаническата градина в центъра ни звучи като италианска мечта. Средствата от всеки билет (по 4 и 2 лева за студенти) подпомагат дейността на Университетската ботаническа градина, а  pop-up барът Spensierato е винаги нащрек за необикновените и красиви места из града.

За всички екстремисти с фотоапарати?

 

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *