5 СЪБИТИЯ ЗА СЛЕД РАБОТА: 21-25 МАЙ

Ето къде ще се забавляваме до края на седмицата.

0 коментара Сподели:

В просветната седмица ще се посветим на изложби, които да ни отведат в други измерения. Няма да оставим вечерите без коктейли и ще се обучим как да разхлаждаме лятото, вдигайки градуса, а за финал театър и поезия… какво по-хубаво и подходящо.

SAT Festival 2018 X Графити изложба X

Бар Петък – 21.05

Сигурни сме, че вече си чул за SAT Gallery Festival. Този път обаче ще те изненадаме. Още тази вечер се отправяме към бар Петък, където изложбата ще гостува до 21 юни. Очакваме те, следработно в компанията на много познати лица, платната на любимите артисти и чаша студено питие, което да ни напомни вибрациите от уикенда.

DISASTER TO MASTER SPECIAL EDITION: GIN COLLEGE С ДЕЗМЪНД ПЕЙН

Public – 22.05


Ако си коктейлен ентусиаст и обичаш да пренасяш алкохолната миксология на територията на дома си то Disaster to master са събитията за теб. Следващото им предизвикателство е Gin College, а с теб ще забърква най-опитният Master Distiller в света. Местата винаги са ограничени, така че побързай да влезеш в класа на мистър Пейн.

Акустично в 20:00 с Dorothy Takev

Бар Петък – 22.05

Музикалните вторници неведнъж са ни били хайлайтът на седмицата. Този път на сцената ще е Dorothy Takev в неустоимата компания на Росен Ватев, Ангел Дюлгеров и Антон Пиперов. Не пропускай да се раздвижиш под звуците на So Lost (гледай чисто новото видео, ако още не си).

Знак & Змей

INTRO gallery – 23.05

Нестандарна изложба, която ще те върне в света на автентичните приказки и легенди. Илюстрациите и калиграфиите са след книгата “Митически песни, Българско народно творчество“и обхващат света на българската митология – змейове и самодиви , а в периода на самата изложба ще имаш възможността да закупиш и налични бройки от книгата.

Космодрум* Фантастика, космонавтика и приказки за бъдещето

ONE Gallery – 23.05

Има една особена мистика що се отнася до пропагандирането на идеите за космоса и тази изложба ще ти я представи цялата. Дори да не си от запалените космични фенове ще има какво интересно да видиш – панорамен разказ на космическата ни история и проявленията му в масовата култура чак до съвремието ни.

Ако пък искаш да подсладиш прекарването с велик коктейл – виж коктейлите на сезона и любимите ни бармани в София.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *