Цяло лято медени коктейли

Jack Daniel's Honey се разтича в комбинации с фреш лимон и джинджър ейл

0 коментара Сподели:

Свикнахме да гледаме на живота през ярките слънчеви лъчи на идващото лято. Желаем да сме по-близо до природата и да подслаждаме всеки удобен момент. В сезона на приключенията уханието на меден ликьор в Jack Daniel‘s Honey ни води право в 5L Speakeasy Bar, където знаят че това е съставката на удоволствието.

В КОЛАБОРАЦИЯ С 5L

Aко и ти като нас си страстен почитател на миксологията на тиймът от 5L SpeakeasyBar, със сигурност ще си сред любопитните клиенти,които сядат директно на бара и се доверяват на всичко,което ни предложат. Изпитана и работеща рецепта. Както при храната, така и при коктейлите има сезони и точно поради тази причина се запътваме към Шишман 15,за да опитаме новите летен коктейл с Jack Daniel‘s Honey. Един от люмите ни Jack Daniel‘s – с мед, забъркан в 5L звучи повече от обещаващо.

Опитваме от новите коктейли със свежия вкус,комбиниращ естествен меден ликьор с класиката JackDaniel‘s Tennessee Whiskey. С лек аромат на ванилия и интензивни медени нотки,

миксолозите на 5L Speakeasy Bar ни препоръчват комбинации с фреш лимон, джинджър ейл и дори джинджифилова бира. За най-любопитните от нас съществува и вариацията с пюре от юзу, или така наречения японски хибрид на мандарина и лайм. 5L Speakeasy Bar е територията на вдъхновенията, а тук ти предлагаме още два варианта за Jack Daniel‘s Honey коктейли, които леснo да направиш у дома.

А доброто питие не може без добър барман, разбери къде още можеш да ги откриеш тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *