Katrina е новата картина на Air Jordan 3

Сети ли се вече за коя легенда става въпрос?

0 коментара Сподели:

Jordan-ките винаги са били и ще бъдат класика по ред причини. Запалените по баскетбола най-добре могат да обосноват това твърдение, да не говорим, че дори и лаиците в тази игра има какво да кажат по въпроса. Не за друго, ама фактите са си факти и един безспорен такъв е свързан с най-големия в този спорт. През сезона 1987/88 година той стана шампионът на забивките за втори път, побеждавайки известния Доминик Уилкинс, и не само защото сякаш нямаше рекорд или приз, който да не може да постигне – най-полезен играч в срещата на звездите, най-много откраднати топки, най-добър стрелец в Лигата, място в идеалния отбор за най-добра защита, най-добър играч на сезона, както и осем чадъра и осем асистенции средно на мач. Когато заставаше на линията за свободен удар, когато осъществяваше забивки и по принцип при всяка топка на този играч публиката затаяваше дъх в очакване да стане свидетел на фантастична игра. И това се случваше all the time. Сети ли се вече за коя легенда става въпрос?! И понеже споменахме и тежката дума „факти“, тук идва и следващият въпрос:

кой модел са кецовете, на които феноменът в световния баскетбол доверява комфорта си по време на игра за всяка среща?

За някои от вас тези две въпросителни сигурно са риторични, за останалите нека помогнем – споменаваните завидни качества са присъщи на Майкъл Джордан, а моделът кецове, на който той разчита по време на всеки мач, е легендарният №3!

Поглеждайки назад в историята, първият чифт Air Jordan е бил №3,по дизайн на основния играч в света Тинкър Хатфийлд. Това е същият модел, с който Майкъл Джордан отскачаше от линията за свободен удар, и същият, с които той постигна всички изредени по-горе резултати. Онзи №3, класикът на класиците, който към ден-днешен можеш да разпознаеш по толкова много детайли, а що се отнася до дизайна на кецовете, може би те са първенците и по този параграф. При това не само в тази колекция, а и във всички останали. Носи се интересна история, която разказва, че Тинкър е почерпил вдъхновение за визията им, когато е посетил Африка и е срещнал африканските слонове. Тази информация обаче едва ли е от толкова съществено значение на фона на предходната. По-ценен и достоверен е още един факт, а именно че от първия миг, в който моделът до глезените направи своя дебют на игрищата на NBA, спечели световна слава.

Истината е, че далеч не само баскетболистите са феновете на тези кецове. Напротив – по целия колоритен свят можеш да видиш силуета им, да не говорим за присъствието им в хип хоп средите. Eminem, Jay-Z, 50 Cent, A$AP Rocky, Chris Brown, дамите Rihanna, Beyoncé, Rita Oraи куп други известни и съвсем не личности избраха точно Air Jordan 3 Katrina, без да прекарват времето си във вкарване на кошове. В случай че ти също си сред ценителите на тези кецове, мястото, на което можеш да ги намериш, е Buzz Store.

Още стилни предложения, можеш да намериш тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *