5 събития за след работа: 12-15 юни

Тази седмица не бързай да се прибираш след работа

0 коментара Сподели:

Високите температури нямат шанс срещу желанието ни за разнообразие в късните часове на деня. По традиция те разхождаме следработно из най-интересните локации, където всички се събираме от желанието да видим новите неща в града, да споделим общата социална треска и не на последно място да разпуснем след делника.

89 ПЪТЯ НА МИГРАЦИЯТА / 89 PATHS OF MIGRATION
от понеделник, 16:00 часа, Portrait

Изложбата е отворен призив към всички, които имат желание да споделят, но и са любопитни към мигрантския път. 89-те най-вдъхновяващи, откровени истории ще бъдат поместени чрез предмети. Освен да разгледаш всички находки, ще можеш да прочетеш историите, свързани с миграцията и решението да направиш тази крачка.

ФЪНК, СЛАДОЛЕД И CRYO IPA
четвъртък, 18:00 часа, PhotoSynthesis

 

Събитие за всички ценители на добрата градска компания. Ще опиташ новата бира, приготвена с най-иновативната технология в обработката на хмел – крио хмел, с двойно по-силен аромат и още по-сочен вкус. Изненадата за първите 50 ентусиасти е специално изработен за събитието бирен сладолед. Освен него ще имаш и избор от фантастични IPA вкусове.

АКУСТИЧНО В 20:00 С ДИМО СТОЯНОВ
вторник, 20:00 часа, бар „Петък“

Димо от P.I.F. ще ни разходи из най-любимите парчета, изпълнени в техния романтичен акустичен вариант. Не се сещаме за по-добра алтернатива за започване на седмицата от познатата „петъчна“ спирка. Входът е свободен, чакаме те там, за по едно след работа.

FIKA VOL.5
от четвъртък, от 10:00 часа, Percolate Coffee Shop

Идните дни Percolate Coffee Shop се превръща в център на уюта и домашните сладости в скандинавски дух. Намини за някое изкушение от кардамонените и канелени ролки до шоколадовите топки с овесени ядки и апетитни сандвичи с вкусно хлебче. Чудесен повод и да се разходиш в обедната почивка или сутрин още преди работния ден да стартира.

ЛЯТО |SUMMER 2018
четвъртък, от 10:00 часа, Sassa Björg

Посрещаме идващия летен сезон с добро настроение и любопитство в компанията на Sassa Björg. Ще разгледаме новата колекция красоти и ще се поглезим с вкусния акомпанимент на момичетата от Smart Sisters Co.

А ако искаш, се разходи до Пловдив за поредния страхотен фест там.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *